Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με την ίδια «συνταγή» ο Κιν κόντρα στον Ολυμπιακό

Με την ίδια «συνταγή» ο Κιν κόντρα στον Ολυμπιακό
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 14:10

Την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να εμπιστευθεί και πάλι ο Ρόμπι Κιν, στην αποψινή (14/3, 22:00) αναμέτρηση στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα. Αυτό που επισκέφτηκε ο Θρύλος και στο 2-2 με την Τόπολα, την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Ιρλανδός τεχνικός, σε σύγκριση με τον αγώνα με την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ (νίκη με 0-1 για το πρωτάθλημα), θα ρίξει και πάλι στο αρχικό του σχήμα, τους Ζάχαβι, Νταβίντα και Σαβόριτ, οι οποίοι «γέμισαν» μπαταρίες στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα, οι 11 του Ρόμπι Κιν στον πρώτο αγώνα ήταν οι Μισπάτι, Σαχάρ, Ναχμίας, Σαμπορίτ, Ρεβίβο, Κανισόβσκι, Φαν Όβερεεμ, Πέρετζ, Νταβίντα, Μίλσον, Ζαχάβι.

Πάντως, αρκετό κόσμο στο πλευρό της θα έχει η Μακάμπι Τελ Αβίβ στον επαναληπτικό των «16», με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, πάνω από 1.000 φίλοι της ομάδας αναμένεται να ταξιδέψουν στη Σερβία και στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα για να βρίσκονται στο πλευρό της «ομάδας του λαού», ταξιδεύοντας τόσο από το Τελ Αβίβ, όσο και από άλλες χώρες της Ευρώπης. Τονίζουν, επίσης, πως κόσμο στο πλευρό του θα έχει και ο Ολυμπιακός, όχι μόνο κάποιους Έλληνες που είχαν προγραμματίσει το ταξίδι πριν το 1-4 του πρώτου αγώνα, αλλά και φίλους του Ερυθρού Αστέρα, που είναι αδελφοποιημένοι με τους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης