Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίλημμα στον άσο

Δίλημμα στον άσο
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 - 14:59

Η παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κάτω από τα «ερυθρόλευκα» δοκάρια έχει τεθεί εν αμφιβόλω για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Πέμπτη (14/3, 22:00), στην Τόπολα της Σερβίας. Ο 35χρονος πορτιέρε του Θρύλου έχει αγωνιστεί βασικός στα επτά από τα τελευταία οκτώ ματς και απουσίασε μόνο από τον αγώνα με τον Βόλο, με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη να υπερασπίζεται την εστία στο ματς με την ομάδα της Μαγνησίας.

Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και στη Σερβία, με τον 21χρονο τερματοφύλακα να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Πασχαλάκης αγωνίζεται τον τελευταίο καιρό με ενοχλήσεις στον ώμο και παράλληλα με τις προπονήσεις υποβάλλεται σε θεραπείες με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να σκέφτεται να τον προφυλάξει, καθώς έχει κληθεί και στην Εθνική ομάδα και δεν θα ήθελε να επιβαρυνθεί περισσότερο.

Ο Τζολάκης μέχρι στιγμής στην αγωνιστική περίοδο έχει δύο ματς στο ενεργητικό του, καθώς εκτός από το εντός έδρας ματς με τον Βόλο είχε ξεκινήσει και εκτός έδρας κόντρα στην Κηφισιά στις 14 Γενάρη, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν 3-2.

Διαβάστε επίσης