Θρύλε σ’ αγαπώ κι ας μου κάνεις «γκέλες», μόνο σε παρακαλώ...
Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024 - 22:15
Το DNA και η νοοτροπία του νικητή, έχουν φέρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια. Ο Θρύλος πηγαίνει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, όμως όταν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό δεν βολεύεται με τίποτα λιγότερο. Οι Πειραιώτες μετράνε αντίστροφα για τη «μάχη» δύο διαφορετικών κόσμων και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο τους, που είναι πάντα δίπλα τους.
Το ντέρμπι της Κυριακής (10/3) θα είναι ξεχωριστό. Ο Θρύλος γίνεται 99 ετών και καλείται να παίξει για την ιστορία του. Οι μάγκες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, κοιτάζουν μπροστά και θα διεκδικήσουν αυτό που αξίζουν, για να φέρουν το 48ο πρωτάθλημα στο Λιμάνι.
Το ομορφότερο γήπεδο του κόσμου θα γεμίσει ξανά από τους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι θα στηρίξουν με τη φωνή τους τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Ο 12ος παίκτης της ομάδας είναι πάντα δίπλα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Τώρα, ήρθε η στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν κατάθεση ψυχής και να στείλουν μήνυμα!
Κανείς δεν ξέρει ποιος ορίζει και σε ποια κατηγορία, καθώς ο αρχιδιαιτητής Πίτερ Φρόιντφελντ δεν έχει ανακοινώσει αρμοδιότητες. Επίσης, κανείς δεν είναι πιστοποιημένος για το VAR!