Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πόουσον: Ο Αγγλος διαιτητής είχε... θέματα στα δυο προηγούμενα ματς

Πόουσον: Ο Αγγλος διαιτητής είχε... θέματα στα δυο προηγούμενα ματς
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024 - 12:14

Να μην... τριτώσει το κακό με τον Αγγλο Κρεγκ Πόουσον. Ο 45χρονος ρέφερι της πρώτης κατηγορίας της UEFA, o οποίος ορίστηκε στον αγώνα (7/3) Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη φάση των «16» του Conference League, έχει αδικήσει τον Ολυμπιακό σε δυο προηγούμενα παιχνίδια που ορίστηκε.

Ο Πόουσον είχε σφυρίξει Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου 2-2, στις 14/2/19 για τους «32» του Europa League, και αρνήθηκε πέναλτι του Μικολένκο στον Μασούρα στο 90+3'. Επίσης, ο Ολυμπιακός είχε παράπονα, επειδή ο Πόουσον επέτρεψε τα σκληρά μαρκαρίσματα των Ουκρανών, «καταπίνοντας» κίτρινες κάρτες (τουλάχιστον τέσσερις).

Μια από από τα ίδια και με τον αγώνα Καραμπάγκ-Ολυμπιακός 0-0 (4η αγωνιστική ομίλων του Europa League, 13/10/22): Ο Αγγλος Πόουσον έπρεπε να αποβάλει τον Ρομαό στο 83', για τάκλιν στον Εμβιλά το οποίο προκάλεσε και τον τραυματισμό του Γάλλου, με οίδημα στην ποδοκνημική.

Την τρέχουσα σεζόν ο Αγγλος ρέφερι έχει σφυρίξει δυο ακόμη παιχνίδια ελληνικών ομάδων! Πιο συγκεκριμένα διαιτήτευσε Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ 2-0 και Άγιαξ-ΑΕΚ 3-1, και τα δυο τους ομίλους του Europa League.

Ο Πόουσον είχε διευθύνει πέρυσι το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1 για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ. Επίσης, είχε αφήσει τον ΠΑΟΚ με τρομερά παράπονα στο εκτός έδρας παιχνίδι του (2-3) με τον Αγιαξ για τα πλέι οφ του Champions League στις 13 Αυγούστου 2019.

Την τρέχουσα σεζόν ο 45χρονος διαιτητής σφύριξε 13 παιχνίδια στην Premier League. Εχει βγάλει 59 κίτρινες, έκανε τρεις αποβολές, ενώ καταλόγισε πέντε πέναλτι.

Ολη η διαιτητική ομάδα του αγώνα Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι Αγγλοι. Στο VAR θα είναι ο Κρις Κάβανο με βοηθό τον Τζάρεντ Γκάβαν Τζίλετ, ενώ βοηθοί θα είναι οι Σάιμον Μπένετ και Ίαν Χάσιν. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τζον Μπρουκς.

*Ούτε ...παραγγελία να ήταν ο Αγκάγιεφ για τον ΠΑΟΚ. Ο Αζέρος ρέφερι, ο οποίος έχει έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα για να σφυρίξει αγώνες της Super League, συνολικά εννέα αγώνες πρωταθλήματος, έναν Κυπέλλου και ένα της Super League 2, ορίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Διαβάστε επίσης

Εδώ είναι Πειραιάς!

Εδώ είναι Πειραιάς!

Ευρώπη, ο Θρύλος σου! Τσικνοπέμπτη (7/3) με «μάχες» για τον Ολυμπιακό, κόντρα σε Μακάμπι και Βίρτους Μπολόνια.