Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Μάσα έκανε κι άλλο «χειρουργείο»

Ο Μάσα έκανε κι άλλο «χειρουργείο»
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024 - 12:05

-Ο Ιταλός διαιτητής Νταβίντε Μάσα που πέρσι έκανε ένα «επικό»... χειρουργείο σε βάρος του Ολυμπιακού, υποχρεώνοντάς τον σε ήττα με 3-1 από την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της σεζόν 2022-23, έκανε... χειρουργείο και στο Champions League.

-«Εσφαξε» την Λειψία για να περάσει η Ρεάλ η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους Γερμανούς στο «Μπερναμπέου».

-Στο 54' ο Μάσα έπρεπε να αποβάλλει τον Βινίσιους ο οποίος έσπρωξε και έριξε κάτω, εκτός φάσης τον Ορμπάν. Η κόκκινη κάρτα είναι ο ορισμός του κανονισμού, όμως ο ανεκδιήγητος Ιταλός διαιτητής έβγαλε κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, ο Βινίσιους έριξε δυο φορές κάτω τον Ορμπάν, την πρώτη με σπρώξιμο αφού ο παίκτης της Λειψίας έκανε πάσα σε συμπαίκτη του και τη δεύτερη, στη συνέχεια και αφού ο Ορμπάν σηκώθηκε, με βίαιη απώθηση εκτός φάσης.

-Ετσι στο 65' ο Βινίσιους έκανε το 1-0 για τη Ρεάλ. Η Λειψία ισοφάρισε στο 68' με τον Ορμπάν. Οι Γερμανοί ήταν απειλητικοί, είχαν ευκαιρίες, ήταν καλύτεροι από τη Ρεάλ που αποδοκιμάστηκε.

-Χώρια που ο Μάσα σφύριξε τη λήξη του αγώνα πριν η Λειψία εκδηλώσει επίθεση!

-Μάσα: Μια φορά... χειρούργος για πάντα... χειρούργος.

-Και τι δεν έκανε ο Ιταλός στο περσινό ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3.

-Τέσσερα ήταν τα σημαντικά λάθη του:

-Το πρώτο «χειρουργείο» έγινε στο 13', καθώς έβγαζε μάτια το σπρώξιμο του Βίντα στον Μπακαμπού. Η παράβαση πέναλτι ήταν ξεκάθαρη, όμως ο Μάσα δεν το έδωσε. Ολο το γήπεδο φώναξε για αυτό το λάθος.

-Στο 38' έκλεισε τα μάτια σε κόκκινη κάρτα σε βάρος του Σιμάνσκι που είναι ο ορισμός της αποβολής, καθώς ο Πολωνός πάτησε τον Βαλμπουενά με τις τάπες. Παραμένει άγνωστο γιατί ο Μάσα δεν εφάρμοσε τον κανονισμό. Ηταν ο ορισμός της κόκκινης κάρτας.

-Το πέναλτι που έδωσε υπέρ της ΑΕΚ στο 80', με το οποίο έκανε το 2-1, ήταν ανύπαρκτο. Ο Βίντα βούτηξε και ο Ιταλός (μαζί με τον VAR) γελοιοποιήθηκαν. Οι Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ δεν υπέπεσαν σε παράβαση. Μόνο ο Μάσα είδε αυτό το πέναλτι.

-Στο 90+1' υπήρχε επιθετικό φάουλ του Αμραμπατ στον Ρέαμπτσιουκ πριν ο πρώτος δώσει την πάσα στον Μάνταλο. Κι εδώ, ο VAR Πιτσινίνι αμόλησε αετό. Κι εδώ, ολοκληρώθηκε το «έγκλημα» του Μάσα.

Διαβάστε επίσης

Εδώ είναι Πειραιάς!

Εδώ είναι Πειραιάς!

Ευρώπη, ο Θρύλος σου! Τσικνοπέμπτη (7/3) με «μάχες» για τον Ολυμπιακό, κόντρα σε Μακάμπι και Βίρτους Μπολόνια.