Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Φάληρο!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Φάληρο!
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024 - 00:05

Το βράδυ της Πέμπτης (7/3) εκατομμύρια καρδιές θα χτυπούν δυνατά για τη μεγάλη μας αγάπη! Τον Ολυμπιακό μας! Είναι από αυτές τις στιγμές, που άλλοι δεν μπορούν ούτε να τις ονειρευτούν! Ο Θρύλος μας δίνει ευρωπαϊκές «μάχες» και οι ΓΑΥΡΟΙ σε κάθε σημείο του πλανήτη μετράνε αντίστροφα για να καμαρώσουν τους Πειραιώτες!

Απόψε, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Φάληρο! Όσοι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν δίπλα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας θα στηρίζουν με την ψυχή τους, ακόμα και από μακριά, το Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού! Η αρχή για τον Ολυμπιακό γίνεται στο ομορφότερο γήπεδο όλου του κόσμου! Οι μάγκες του Χοσές Λουίς Μεντιλίμπαρ υποδέχονται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Conference League και είναι έτοιμοι να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8». Οι Πειραιώτες θέλουν να πανηγυρίσουν με τον κόσμο τους ακόμα μία ευρωπαϊκή νίκη, μέσα σε μία «καυτή» ατμόσφαιρα (έχει ανακοινωθεί sold out) και στη συνέχεια να προετοιμαστούν για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League!

Στη συνέχεια, τα βλέμματα θα στραφούν λίγο πιο δίπλα! Στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (έχει ανακοινωθεί επίσης sold out), οι παικταράδες του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζουν τη Βίρτους Μπολόνια για την 28η αγωνιστική της Euroleague (7/3, 22:00)! Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δώσουν το 100% απέναντι στην ιταλική ομάδα η οποία βρίσκεται μία θέση πιο πάνω στη βαθμολογία, με ρεκόρ 17-10!

Άλλη μία βραδιά, γεμάτη Ολυμπιακό, γεμάτη Θρύλο! Οι ΓΑΥΡΟΙ θα είναι δίπλα στους «ερυθρόλευκους» και πάλι, για να τους ωθήσουν σε μεγάλες νίκες! Άπαντες είναι έτοιμοι για μεγάλες στιγμές!

Διαβάστε επίσης

Εδώ είναι Πειραιάς!

Εδώ είναι Πειραιάς!

Ευρώπη, ο Θρύλος σου! Τσικνοπέμπτη (7/3) με «μάχες» για τον Ολυμπιακό, κόντρα σε Μακάμπι και Βίρτους Μπολόνια.