Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός το μεγαλύτερο «brand name» στο Conference League (photos)

Ο Ολυμπιακός το μεγαλύτερο «brand name» στο Conference League (photos)
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024 - 17:50

Ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Οι αμέτρητες κούπες του Θρύλου και οι τεράστιες επιτυχίες του εντός και εκτός συνόρων τα... λένε όλα. Ο Θρύλος βρίσκεται στους «16» του Conference League και είναι το μεγαλύτερο «brand name» στη διοργάνωση. Η παρουσία των «ερυθρόλευκων» στην Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει κάθε φίλαθλο του ποδοσφαίρου, σε κάθε σημείο του πλανήτη, να γνωρίζει τι σημαίνει Ολυμπιακός και ποιος είναι!

Ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, έχουν «προσκυνήσει» τον Ολυμπιακό και φυσικά ο Θρύλος θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Την Πέμπτη (7/3), οι μάγκες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα από τα δύο για την πρόκριση στους «8» του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ομορφότερο γήπεδο του κόσμου και μαζί με τον κόσμο τους είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν άλλη μία μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη.

Την ίδια στιγμή η UEFA προβάλει διαρκώς τον Θρύλο, με συνεχείς αναρτήσεις στα social media! Η διοργανώτρια αρχή έχει εντυπωσιαστεί με την «καυτή» φόρμα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αλλά και γενικότερα με το νικηφόρο σερί των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Μερικές από τις αναρτήσεις του Conference League:

Διαβάστε επίσης