Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το γκολ που είχε ανάγκη ο Γιόβετιτς!

Το γκολ που είχε ανάγκη ο Γιόβετιτς!
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024 - 00:56

Ο Στέφαν Γιόβετιτς είναι μια σπουδαία επιλογή από τον πάγκο και είναι αξιοσημείωτο πως αυτή τη στιγμή θεωρείται ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος ως αλλαγή. Ή για την ακρίβεια η πιο πολύτιμη αλλαγή ποδοσφαιριστή που έρχεται από τον πάγκο στην Σούπερ Λιγκ, το είδαμε και απόψε κόντρα στο Βόλο, όπου επέστρεψε στα γκολ μετά από καιρό όπου είχε ανάγκη

Ο σπουδαίος Μαυροβούνιος είχε αρκετή… γκίνια και δεν χρησιμοποίηθηκε σωστά επί Καρβαλιάλ και είχε μείνει μακριά από τις εξαιρετικές επιδόσεις του, αλλά ήρθε ο Μεντιλίμπαρ και γύρισε και ο δικός του «διακόπτης».

Από εκεί που βρίσκονταν ένα βήμα πριν την αποχώρησή του από το λιμάνι το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, η έλευση του Ισπανού προπονητή του έδωσε τη δυνατότητα να βρει ξανά ρόλο στον σύλλογο και δικαιώθηκε με την γκολάρα που πέτυχε.

Θα είναι άραγε αυτό το γκολ στο φινάλε η ψυχολογική ώθηση που τόσο πολύ έδειχνε να έχει ανάγκη ο Μαυροβούνιος ποδοσφαιριστής; Το ελπίζουν όλοι στον Ολυμπιακό, το ελπίζει και ο ίδιος αφού ο καλός Γιόβετιτς είναι υπερπολύτιμος και έτοιμος να δώσει λύση.

Διαβάστε επίσης