Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Xαμηλά τη μπάλα», τη δουλειά μας! Και θα τα δούμε όλα στο τέλος!

«Xαμηλά τη μπάλα», τη δουλειά μας! Και θα τα δούμε όλα στο τέλος!
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024 - 13:50

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Ποτέ να μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό. Τον Ολυμπιακό των 47 πρωταθλημάτων! Και με αυτές τις δύο προτάσεις, θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε το κείμενο. Η πιο πρόσφατη θετική απόφαση για τον Ολυμπιακό, ήρθε χθες από το CAS που δικαίωσε εν μέρει την προσφυγή του για το σκάνδαλο Χουάνκαρ. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά για περαιτέρω ποινή των «ερυθρόλευκων» από το διεθνές δικαστήριο, η ποινή αυτή δεν επιβλήθηκε, ενώ αποφασίστηκε να επιστραφεί και ένας κλεμμένος βαθμός στον Ολυμπιακό.

Το ιδανικό θα ήταν φυσικά να αποφασιζόταν η επανάληψη του αγώνα, κάτι που δεν αποφασίστηκε, δεδομένων και των ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων μέχρι την έναρξη των playoffs. Το πρωτάθλημα παραμένει αλλοιωμένο, ο Παναθηναϊκός στιγματίστηκε ισόβια ως χάρτινος, αλλά το διεθνές δικαστήριο έστειλε ένα σαφές μήνυμα για τον τρόπο απονομής της αθλητικής δικαιοσύνης στην Ελλάδα και κάποιοι πλέον κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι ικανοποιημένοι, πρόκειται δεδομένα για «νίκη» του club. Μια ξεκάθαρη δικαίωση της επιμονής να πάει ως το τέλος, όπως θα παλέψει ως το τέλος για να πάρει το πιο μάγκικο και καρυδάτο πρωτάθλημα στην ιστορία.

Όμως, για να συμβεί αυτό, εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Σεμνά και ταπεινά. Να παίρνουμε τα ματς, να μεγαλώνουμε το σερί και θα τα δούμε όλα στο τέλος.

Διαβάστε επίσης