Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πόνεσαν» οι «εξυγιαντές», τώρα ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ για το 48ο!

«Πόνεσαν» οι «εξυγιαντές», τώρα ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ για το 48ο!
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024 - 09:51

Ο Ολυμπιακός δικαιώνεται για ακόμη μία φορά! Κόντρα στην προσπάθεια αντιπάλων και ΜΜΕ, να αποδείξουν ότι ο Ολυμπιακός ήταν ο «κακός» στην υπόθεση του ντέρμπι με τον ΠΑΟ και την κροτίδα με τον Χουάνκαρ, ήρθε η δικαίωση από το Διεθνές Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο για να φέρει την τάξη και να αλλάξει την «μάχη» του τίτλου.

Ο Θρύλος, λοιπόν, μετά την επιστροφή ενός βαθμού, μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και εγγυητής γι’ αυτό είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Η μάχη του τίτλου «φουντώνει», η απόσταση από την κορυφή μειώθηκε και στα playoffs όλα μπορούν να συμβούν. Καθώς ο Μεντίλιμπαρ έχει αλλάξει την ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αποκτούν μόνο αγωνιστική ταυτότητα αλλά έχουν πλέον και την κατάλληλη αυτοπεποίθηση, όπως είδαμε με τις νίκες που ήρθαν.

Όσο για την απόφαση του CAS, ο Βάσκος ασχολήθηκε μόνο στο σκέλος που έχει να κάνει με την βαθμολογία. Από εκεί και πέρα δεν έδωσε άλλη βάση καθώς εκείνο που τον απασχολεί είναι πως θα βελτιώσει την ομάδα ώστε να φτάσει στο επίπεδο που θέλει και να συνεχίσει την αντεπίθεση του ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ για το πρωτάθλημα. Στην προσπάθεια αυτή δεν θα λείπει ο κόσμος, ο οποίος με την στήριξη του, αρχής γενομένης με το ματς με το Βόλο στο Ναό, πρέπει να γίνει «ασπίδα» της ομάδας και να την βοηθήσει στην προσπάθεια της να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος

Όλοι ενωμένοι, να δώσουμε τις «μάχες» μας για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκει η ομάδα. Δηλαδή στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης