Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεντιλίμπαρ: Πάντα στο μυαλό η «διαχείριση»

Μεντιλίμπαρ: Πάντα στο μυαλό η «διαχείριση»
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 - 12:20

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει το πλάνο του, για να μπορέσει να περάσει νικηφόρα και από την έδρα του Παναιτωλικού. Ο Θρύλος δεν θέλει, επ’ ουδενί, να σκέφτεται ότι θα υποπέσει σε… γκέλα, στο Αγρίνιο. Δεν θέλει επ’ ουδενία να σκέφτεται ότι δεν θα καταφέρει να περάσει με νίκη, από την έδρα του Παναιτωλικού, στον δρόμο προς το 48ο. Και ο Μεντιλίμπαρ ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα του, για να μπορέσει να παρουσιαστεί, όπως πρέπει.

Όλα αυτά έχουν κάνει τον Βάσκο τεχνικό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές του, πριν από κάθε ματς. Δεν μπορεί πάντα να πηγαίνει σε «δεδομένες» λύσεις, αφού οφείλει να έχει στο μυαλό του και τι υπάρχει μπροστά. Ο Ολυμπιακός είναι, επίσης, η ελληνική ομάδα με την πιο σταθερή παρουσία στην Ευρώπη, η οποία είχε διαρκώς παιχνίδι Τετάρτη-Κυριακή, Τρίτη-Σάββατο, Πέμπτη-Κυριακή. Εδώ και χρόνια. Επομένως, ήταν επιβεβλημένο, για τον προπονητή του Θρύλο, να κοιτάζει πάντα μπροστά.

Που το πάμε με όλα αυτά; Στην καταπόνηση ορισμένων παικτών που έχουν τραβήξει το… κουπί από την αρχή της σεζόν, όπως των Φορτούνη, Έσε και Ροντινέι. Ο Μεντιλίμπαρ, θα κληθεί να διαχειριστεί το βαρύ πρόγραμμα, κάνοντας, αλλαγές και προχωρώντας σε μια γενικότερη διαχείριση, στα δυο ματς με Παναιτωλικό και Βόλο. Μένει να φανεί τι θα επιλέξει ο Βάσκος τεχνικός.

Διαβάστε επίσης