Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ποντένσε: Η αναγέννηση!

Ποντένσε: Η αναγέννηση!
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 - 10:52

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν, ξανά, το σημείο – κλειδί, για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη, αυτή την φορά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Με την άψογη τεχνική του πήρε το πέναλτι από τον Καρμόνα. Και με ένα τακουνάκι, μέσα στην μεγάλη περιοχή ελευθέρωσε τον Αντρέ Όρτα για να βγάλει την ασίστ στο δεύτερο γκολ.

Ο Πορτογάλος παικταράς δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι να είναι όλο και καλύτερος και δείχνει να επιστρέφει στην κανονικότητα του. Αυτή που τον θέλει πάντα πρωταγωνιστή και να «κουβαλάει» την ομάδα στις πλάτες. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κάνει τα απλά, μα βασικά πράγματα, βγάζοντας όλη την ποιότητα των παικτών του στο χορτάρι. Σαν και αυτή που έχει ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος από την έλευση του Βάσκου τεχνικού θυμίχει τον παλιό καλό του εαυτό.

Ο Πορτογάλος σταρ ήταν χάρμα ιδέσθαι σε δημιουργία, εκτέλεση ενώ βοήθησε και αμυντικά και το είδαμε και στο ματς της Τούμπας, αλλά κυρίως και στο χθεσινό με τον Αστέρα.

Φαίνεται πάντως και από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ότι ο Πορτογάλος το απολαμβάνει πλέον. Δείγμα και αυτό του άλλου αέρα που πνέει πλέον στο Ρέντη με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Διαβάστε επίσης