Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Θρύλος (συνεχίζει να) ονειρεύεται με την «αλεπού των Θαλδίβαρ»

Ο Θρύλος (συνεχίζει να) ονειρεύεται με την «αλεπού των Θαλδίβαρ»
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 - 11:13

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Τεράστιος Θρύλος! O Oλυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με μια ακόμη συγκλονιστική εμφάνιση, αυτή την φορά στην Βουδαπέστη κόντρα στην Φερεντσβάρος, που ήταν να την... πιεις στο ποτήρι, «πέταξε» στους «16» του Conference League και συνεχίζει να ονειρεύεται!

Ένα αποτέλεσμα, λοιπόν, απέναντι στους Ούγγρους ολοκλήρωσε μια ιδανική πρώτη εβδομάδα για τον Βάσκο τεχνικό στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, μεταμορφώνοντας εμφατικά την ομάδα του Πειραιά. Επτά ημέρες, στις οποίες έκανε το 3/3, νικώντας δύο φορές με 1-0 την ουγγρική ομάδα, αλλά και με 4-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και κράτησε στο μηδέν σε δύο ευρωπαϊκά 90λεπτα.

Ο «El Zorro de Zaldívar» ή αλλιώς η «αλεπού του Θαλδίβαρ», όπως τον αποκαλούν στη Ισπανία, κατάφερε μέσα σε ένα πολύ μικρό διάστημα να γυρίσει το... τσιπάκι στους παίκτες, που έδειχναν ανήμποροι υπό τις οδηγίες του Κάρλος Καρβαλιάλ, εφαρμόζοντας απλά ποδοσφαιρικά πράγματα και έτσι, βλέπουμε ξανά την ομάδα που γουστάρουμε στο γήπεδο. Που δεν φοβάται κανέναν και κυριαρχεί.

Πλέον, καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε. Βλέπουμε μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος. Βλέπουμε κυριαρχία, βλέπουμε τον Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε.

Ο «Μέντι» δεν φοβάται κανέναν και τίποτα. Είναι μια... γριά αλεπού χωρίς περιστροφές. Άμεσος και ειλικρινής, όπως το ποδόσφαιρό του και το βλέπουμε να αποδίδει υπέροχα. Έχει έρθει στον Ολυμπιακό συνειδητοποιημένος και θέλει να πετύχει -όπως αποκάλυψε στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τους Ούγγρους- όσα πέτυχε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε με την ομάδα του Πειραιά.

ΥΓ. Στρατηγέ «Μέντι», πήγαινε το μέχρι τέλους!

Διαβάστε επίσης