Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει τον τρόπο. Ο Ολυμπιακός είναι...

Έχει τον τρόπο. Ο Ολυμπιακός είναι...
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 - 15:56

Το 48ο και η σαρωτική νίκη στην Τούμπα μένουν πίσω, έστω και για λίγο. Άλλωστε, η σημασία του αγώνα που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό στην Ουγγαρία «λέει» τα πάντα!

Ο Θρύλος παίζει με την Φερεντσβάρος στη κατάμεστη «Groupama Arena» το βράδυ της Πέμπτης (22/2, 22:00), στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «32» του Conference League. Και μετά το 1-0 και το πρώτο βήμα στον Πειραιά, καλείται να ολοκληρώσει τον στόχο του.

Ποιος είναι αυτός; Η πρόκριση στην επόμενη φάση. Και με το σκορ του πρώτου αγώνα δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο. Οφείλει, όμως, να προσέξει. Δεν υπάρχει ούτε χαλάρωση και δεν επιτρέπεται να συμβεί αυτό ούτε... δευτερόλεπτο. Σε αυτό το επίπεδο, άλλωστε, μπορείς να πληρώσεις και το παραμικρό λάθος, και την παραμικρή αδράνεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Xoσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχουν το προβάδισμα, έχουν το υπέρ τους 1-0. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνουν εκεί.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει, ακόμη και στην Ευρώπη. Και είναι πολλά τα παραδείγματα και πολλές οι φορές που μας έχει τρελάνει αυτή η ομάδα. Ευκαιρία να το κάνει άλλη μία φορά.

Έχει τον τρόπο. Ο Ολυμπιακός είναι...

Διαβάστε επίσης