Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι ΓΑΥΡΟΙ... μίλησαν: Το βραβείο «Παναθηναϊκός ΑCTOR» κερδίζει ο Χουάνκαρ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ... μίλησαν: Το βραβείο «Παναθηναϊκός ΑCTOR» κερδίζει ο Χουάνκαρ!
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 - 14:15

Εάν αντί για ποδοσφαιριστές ήταν ηθοποιοί, θα έπαιρναν σίγουρα Όσκαρ. Το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου κιόλας! Βέβαια, θα υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός, αφού οι Μπακασέτας και Χουανκάρ το έχουν... μέσα τους!

Στο ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ο Τάσος Μπακασέτας έπεσε κάτω σαν να τον χτύπησε κεραυνός, μετά τη διαμάχη που είχε με τον Τάισον. Τελικά και οι δύο πήραν από μία κόκκινη κάρτα, όμως αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού ο Μπακασέτας κατάφερε να μας κάνει να βάλουμε τα γέλια.

Ο Έλληνας διεθνής θύμισε... Χουανκάρ! Ναι, καλά καταλάβατε. Τόσο ψεύτικα έπεσε κάτω. Εμείς σας δώσαμε την ευκαιρία να ψηφίσετε ποιος είναι καλύτερος ηθοποιός και εσείς μέσω της ψήφου σας βγάλατε τον καλύτερο ανερχόμενο… ηθοποιό που αδικείται ως ποδοσφαιριστής. Φυσικά δεν είναι άλλος από τον Χουάνκαρ, ο οποίος κερδίζει επάξια το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου με 58% αντί του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας (γελάει ο κόσμος) Μπακασέτα με 42%

Η επική βουτιά του παίκτη του ΠΑΟ είναι αξέχαστη και παραμένει ανεξίτηλη στις μνήμες όλων. Για όσους δεν θυμούνται, έσκασε μία κροτίδα εκτός αγωνιστικού χώρου, άλλου έσκασε η κροτίδα και αλλού βρισκόταν ο Χουάνκαρ, ο οποίος έκανε τον τραυματία. Αυτό, λοιπόν, έδωσε την ευκαιρία στον σύλλογο των Αμπελοκήπων να το βάλει στα πόδια μόλις δέχτηκε γκολ, για να πάει να φάει πίτσες και να πάρει το ματς στα… χαρτιά.

Φυσικά, ο Ιωαννίδης και Μπακασέτας είναι η «νέα φουρνιά» των βουτηχτών του ΠΑΟ, αλλά η παράσταση που έδωσε ο Χουάνκαρ δεν αξίζει μόνο τα Όσκαρ, αλλά και το «χρυσό βατόμουρο». Μακράν ο καλύτερος ηθοποιός που έβγαλε η σχολή Παναθηναϊκός ΑCTOR.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

Ραντεβού με το… σκοτάδι η ΓΣ της ΕΠΟ

Ραντεβού με το… σκοτάδι η ΓΣ της ΕΠΟ

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Αλέξης Κούγιας ήθελε να ζητήσει ενημέρωση για τα βιογραφικά των αθλητικών δικαστών, όμως ο Μπαλτάκος δεν τον άφησε να παρέμβει.