Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η μεγάλη εκτίμηση Συλαϊδόπουλου σε Αλεξανδρόπουλο!

Η μεγάλη εκτίμηση Συλαϊδόπουλου σε Αλεξανδρόπουλο!
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 19:29

Ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο εμπιστεύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο Έλληνας χαφ, βρισκόταν στα χέρια του 45χρονου προπονητή από τότε που αγωνιζόταν με τους μικρούς του Παναθηναϊκού και μάλιστα είχε «καταγράψει» 18 συμμετοχές κάτω από τις οδηγίες του. Ο Συλαϊδόπουλος πιστεύει πολύ στην εξέλιξη του «Αλεξανδρό» και η αλήθεια είναι πως ο διεθνής χαφ ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της… σύντομης εποχής Καρβαλιάλ.

Στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Έλληνας τεχνικός έριξε τον «Αλεξανδρό» στο γήπεδο με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αντί του Ντανιέλ Ποντένσε και ο διεθνής χαφ έκανε πολύ καλή εμφάνιση, «αγγίζοντας» και μια ασίστ στον Καμπράλ, ο οποίος αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση.

Ο Αλεξανδρόπουλος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 45χρονο προπονητή και σχολίασε μεταξύ άλλων μετά από τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Εκτός από το κίνητρο που είχαμε να παίξουμε για να γυρίσουμε στις νίκες, είχαμε κίνητρο για να κερδίσουμε και για τα θύματα της Θύρας 7, αλλά και για τον καινούριο προπονητή, τον κ. Σωτήρη που ήταν μαζί μας. Τον ευχαριστούμε που μαζί με το σταφ του σε μία δύσκολη στιγμή ήταν κοντά μας».

Διαβάστε επίσης