Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MEGA: Ο Κούγιας κατήγγειλε στην ΕΕΑ όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο! (video)

MEGA: Ο Κούγιας κατήγγειλε στην ΕΕΑ όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο! (video)
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024 - 22:38

Στο ποδόσφαιρο εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν στοιχεία για την εγκληματική οργάνωση και στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού.

Έναν φάκελο 200 σελίδων κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας, σήμερα (6/2) το πρωί, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Με την ιδιότητα του Νομικού Συμβούλου του Ολυμπιακού, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ μετά την κατεπείγουσα κλήση που του έγινε προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες, σχετικά με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Διαπίστωσα για άλλη μία φορά το σθένος των μελών αυτών και του προέδρου της Επιτροπής, οι οποίοι αγωνιούν καθημερινά για το πώς μπορεί να λειτουργήσει νόμιμα αυτό που όλοι αγαπάμε, το ποδόσφαιρο», υπογράμμισε ο κ. Κούγιας.

CAS: Εκδικάστηκε η προσφυγή των «ερυθρόλευκων»

Eκδικάστηκε, σήμερα, από το CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού εις βάρος της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διεκόπη. Η απόφαση αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα.

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Καμπράλ για να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζοβάνε Καμπράλ έφτασε στην Αθήνα για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό, αφού το Πράσινο Ακρωτήρι αποκλείστηκε από το Copa Africa.

Την ίδια ώρα, διαθέσιμα έγιναν, από σήμερα, τα εισιτήρια για τον αγώνα των Πειραιωτών με τη Φερεντσβάρος, για τα πλέι οφ του Conference League.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης