Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«O δολοφόνος του Μιχάλη δεν έχει βρεθεί, όλα τα ξεχάσατε για μια μεταγραφή» (photo)

«O δολοφόνος του Μιχάλη δεν έχει βρεθεί, όλα τα ξεχάσατε για μια μεταγραφή» (photo)
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024 - 22:39

«Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ», λένε και ξαναλένε. Μας έχουν... ζαλίσει. Και το απέδειξαν ξανά με τον εξευτελιστικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ πριν λίγα 24ωρα απέκτησε τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για 4 εκατ. ευρώ και ξέχασε εν μια νυκτί το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της 8ης Αυγούστου στον Μιχάλη Κατσούρη.

Και αν οι «κιτρινόμαυροι» επικοινωνιακά προσπαθούν να… παραστήσουν για ακόμη μια φορά πως δεν τρέχει τίποτα; Τα γεγονότα τους διαψεύδουν. Απόδειξη το απλωμένο πανό έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Το πανό που περιγράφει την απογοήτευση ή και την οργή όλων εκείνων που δεν ξεχνούν ότι τον Αύγουστο σε αυτή τη γειτονιά χύθηκε το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη. Και ότι αυτό συνέβη από την δολοφονική επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Από την ομάδα δηλαδή που η ΑΕΚ πριμοδότησε με 3-4 εκατ ευρώ μόλις πριν από λίγες ημέρες για τη μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή. Είπαμε ότι είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.

«Ο δολοφόνος του Μιχάλη δεν έχει βρεθεί, όλα τα ξεχάσατε για μια μεταγραφή» είναι το μήνυμα που στέλνουν στην διοίκηση, οι φίλοι της ΑΕΚ που σήκωσαν αυτό το πανό έξω από την ΟPAP Arena.

Τελικά δεν τρώει όλος ο κόσμος της ΑΕΚ το σανό και «βράζει» με την απόφαση της διοίκησης του επενδυτή για χάρη μιας μεταγραφής.

Διαβάστε επίσης