Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γλέντια σε όλα τα αθλήματα, ακολουθούν οι μάγκες του Καρβαλιάλ!

Γλέντια σε όλα τα αθλήματα, ακολουθούν οι μάγκες του Καρβαλιάλ!
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 23:45

«Γεμάτο» Θρύλο ήταν το Σάββατο (27/1) και φυσικά... γεμάτο νίκες, με τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. Σειρά έχει και η ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία υποδέχεται στο Ναό τον ΠΑΣ Γιάννινα (28/1,19:30).

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να κυριαρχεί παντού. Ξέρει από πρωταθλητισμό και συνεχίζει να ανεβαίνει επίπεδο, σε όλα τα αθλήματα.

Η αρχή έγινε με την ομάδα Βόλεϊ Ανδρών η οποία κέρδισε άνετα την Κηφισιά με 3-1 σετ στην 13η αγωνιστική της Volley League. Φυσικά, ο Θρύλος είναι μόνος πρώτος στην κορυφή και συνεχίζει στο δρόμο των επιτυχιών σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ακολούθησε η ομάδα χάντμπολ του Θρύλου, η οποία ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Δράμας και έκανε το «12 στα 12» στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της υπό τις οδηγίες του Νίκου Γραμματικού.

Φυσικά, το μεγαλύτερο «γλέντι» της ημέρας το έκαναν οι κοριτσάρες του Ολυμπιακού, που «καθάρισαν» τον Παναθηναϊκό στο «Μ. Μερκούρη» με 3-0 σετ και πλέον απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη Volley League Γυναικών!

Και έτσι για να κλείσει καλά η βραδιά, οι «στρατιώτες» του Γιώργου Μπαρτζώκα αν και... μισοί, «κέρασαν» τον ΠΑΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δείχνοντας ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους με όλες τις δυνάμεις τους, ακόμα και αν η ατυχία τους έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα.

Μόνο ο Ολυμπιακός Β' δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη απόψε απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας (2-2) και αυτό όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά επειδή δεν τον άφησαν. Σε ένα γήπεδο-χωράφι που ήταν αδύνατον να διεξαχθεί αγώνας, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν κάθε προσπάθεια όμως στερήθηκαν το δικαίωμα στη νίκη, αφού δεν δόθηκε πέναλτι-μαρς στον Κωστούλα. Φυσικά, οι παίκτες του Ιμπαγάσα συνεχίζουν την πολύ καλή προσπάθειά τους και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στην επόμενη «μάχη».

Την Κυριακή (28/1), οι μάγκες του Κάρλος Καρβαλιάλ επιστρέφουν στο Καραϊσκάκη, με στόχο τη νίκη, μετά το μάγκικο διπλό στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη. Με νέες προσθήκες στο ρόστερ, ο Θρύλος είναι έτοιμος να πατήσει και την «εξυγίανση», θέλοντας να σπάσει κάθε μπλόκο που θα βρεθεί στο δρόμο του προς την κορυφή.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ονειρεύεται σε όλα τα αθλήματα και να αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο...

Διαβάστε επίσης