Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κόλλησε στο… χωράφι του Tηλυκράτη ο Ολυμπιακός Β'

Κόλλησε στο… χωράφι του Tηλυκράτη ο Ολυμπιακός Β'
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 16:57

Ο Ολυμπιακός Β' κλήθηκε να αγωνιστεί σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν εντελώς ακατάλληλος και θύμιζε περισσότερο με... χωράφι! Οι Πειραιώτες παρότι έκαναν την ανατροπή κόντρα στον Τηλυκράτη έμειναν στο 2-2 για την 15η αγωνιστική της Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» από νωρίς έμειναν πίσω στο σκορ, καθώς μόλις στο 6′ ο Ντοναλντόνι έκανε το 1-0 με εκτέλεση πέναλτι, αλλά αντέδρασαν αμέσως και στο 9′ ο Βλαχομήτρος με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, μετά από ασίστ του Κωστούλα.

Μάλιστα η ομάδα του Πειραιά μπόρεσε και να ανατρέψει το σκορ, όταν στο 54′ ξανά ο Βλαχομήτρος έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-2 της αναμέτρησης, από πάσα του Μουζακίτη. Στο 61′ και πάλι ο Βλαχομήτρος είχε μεγάλη ευκαιρία για να πραγματοποιήσει το χατ τρικ, όταν ο Κεϊτά γύρισε την μπάλα από τα δεξιά και μπροστά σε κενή εστία δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά. Στην επόμενη φάση, στο 63′, δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να κρατήσει το υπέρ τους σκορ, ο Φοφανά των γηπεδούχων «έγραψε» το 2-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ισοφάριση πίεσαν για το γκολ της νίκης και είχαν μεγάλη ευκαιρία ξανά με τον Βλαχομήτρο, ο οποίος όμως στο 90′ δεν μπόρεσε να σκοράρει για τρίτη φορά στο ματς και έτσι έμεινε το 2-2 στον αγώνα.

Τηλυκράτης (Φ. Γκέκας): Τζελέπης, Ρουγκάλας, Τέρζι, Νιφορόπουλος, Χατζητερζόγλου, Ζδράβος, Ρίζος, Πέρες (76′ Σπανουδάκης), Μπελεβώνης, Φοφάνα (85′ Κόκκορης), Ντοναλντόνι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ23 (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (82′ Πινακάς), Κουτσίδης, Κεραμιδάς, Μαρίνος (68′ Λιάτσος), Κωστούλας (72′ Σαπουντζής), Κεϊτά (82′ Τσέλιος), Μουζακίτης, Αργυρίου.

Διαβάστε επίσης