Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μακρέκις: «Ανυπομονούμε για Ολυμπιακό»

Μακρέκις: «Ανυπομονούμε για Ολυμπιακό»
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 16:15

Δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της Φερεντσβάρος έκανε για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό στα play off, του Κόνφερενς Λιγκ και ο Τσεμπράιλ Μακρέκις. O Λετονός άσος των Ούγγρων, τόνισε μεταξύ άλλων για τα παιχνίδια στις 15 και 22 Φεβρουαρίου, σε Φάληρο και Βουδαπέστη αντίστοιχα: «Ανυπομονώ πολύ για τη μονομαχία με τον Ολυμπιακό. Είμαι βέβαιος ότι θα ολοκληρώσουμε μια καλή περίοδο προετοιμασίας μέχρι τότε και θα καταφέρουμε να κερδίσουμε και τα δύο ματς».

Για τον ίδιο, σχολίασε: «Από ατομική άποψη, το πρώτο μου εξάμηνο στη Φερεντσβάρος πήγε καλά, καθώς έπαιξα σε πολλά ματς, νομίζω ότι ήμουν χρήσιμο μέλος της ομάδας. Μου αρέσει να δουλεύω μαζί με άλλους, είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να πάω στη Φερεντσβάρος το περασμένο καλοκαίρι».

Υπενθυμίζεται πως η προετοιμασία της Φερεντσβάρος στην Ισπανία, ολοκληρώθηκε μετά από το φιλικό ματς με αντίπαλο την Βικτόρια Πλζέν και πλέον ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του, στρέφουν το βλέμμα τους στην έναρξη των επίσημων αγώνων, αρχής γενομένης από το πρωτάθλημα στις 3 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης