Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προανήγγειλε τη μεταγραφή του Κάρμο ο Θρύλος! (photo)

Προανήγγειλε τη μεταγραφή του Κάρμο ο Θρύλος! (photo)
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 - 18:43

Σε ρυθμούς... Κάρμο κινείται ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να ανακοινώσουν και επίσημα την απόκτηση του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ της Πέμπτης.

Με μία ωραία ανάρτηση στα social media oι «ερυθρόλευκοι» προανήγγειλαν τη μεταγραφή του Κάρμο, γράφοντας «Είμαστε το καλό του κάρμα! Είναι ο δικός μας ......!».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός διακρίνεται για την δύναμή του στον αέρα, χωρίς φυσικά να υστερεί και στο παιχνίδι με την μπάλα. Μάλιστα έχει απόλυτη ευχέρεια να αλλάζει το παιχνίδι με μεγάλες μπαλιές και να μεταφέρει γρήγορα την μπάλα στην απέναντι πλευρά του γηπέδου.

Είναι από τους αμυντικούς που βγαίνουν πρώτοι στη μπάλα προκειμένου να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο να έχει την κατοχή, αλλά και για να κόψει την όποια αντεπίθεση πιθανώς να γίνει. Δυναμικός ως κεντρικός αμυντικός και «καθαρίζει» τις φάσεις, όταν αποφασίζει να κάνει τάκλιν, τα οποία είναι και ένα από τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού του.

Βέβαια με βοήθεια και το ύψος του, 1,96 μ. γαρ, είναι εξαιρετικός και στο ψηλό παιχνίδι, ενώ αποτελεί και κίνδυνο για τις αντίπαλες εστίες στις στημένες φάσεις. Κάπως έτσι πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπράγκα, σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Ρέιντζερς.

Τη σεζόν 2022-23, είχε 18 εμφανίσεις την πρώτη του χρονιά με την Πόρτο και συνολικά 1.412 αγωνιστικά λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, από τις οποίες οι 5 ήταν στην φάση των ομίλων του Champions League.

Διαβάστε επίσης