Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας για Eρνάντες!

Τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας για Eρνάντες!
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 19:27

Ο Oλυμπιακός έκανε την κίνηση – ματ στις μεταγραφές καθώς ο Γκαστόν Ερνάντες είναι δικός του και αναμφίβολα ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό σε μια θέση που «πονάει» αρκετά.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία τόσο με τη Σαν Λορέντσο, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη για συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών (μέχρι τον Ιούνιο του 2028).

Από εκεί και πέρα, οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν πως ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στην Αθήνα έως την Παρασκευή (26/01) προκειμένου να ολοκληρώσει τα τυπικά της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Θρύλος θα πληρώσει αρχικά 3,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του 26χρονου στόπερ για το 85% και από εκεί και πέρα, θα δώσει άλλα 300 χιλιάδες ευρώ στα πρώτα 30 ματς που θα αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής και άλλα τόσα στα 80 παιχνίδια.

Τέλος, εφόσον ο ποδοσφαιριστής πάει στη Νότιγχαμ Φόρεστ τότε θα πρέπει να καταβληθεί ακόμα ένα εκατ. ευρώ ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να πουλήσει τον Αργεντινό στόπερ σε άλλες ομάδες χωρίς την εξουσιοδότηση του κλαμπ από την Αργεντινή.

Διαβάστε επίσης