Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Εμείς, τη δουλειά μας! Και θα τα δούμε όλα στο τέλος!

Εμείς, τη δουλειά μας! Και θα τα δούμε όλα στο τέλος!
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 - 23:54

Ποτέ να μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό. Τον Ολυμπιακό των 47 πρωταθλημάτων! Και με αυτές τις δύο προτάσεις, θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε το κείμενο. Ο Θρύλος των προβλημάτων και της κακής αγωνιστικής κατάστασης βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και τις «διαστημικές» ομάδες, όπως μας τις παρουσιάζουν, αλλά και πάλι τον τρέμουν.

Ο Ολυμπιακός ακόμα και σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται, «σκορπάει» τον φόβο και τον τρόμο ολοένα και περισσότερο. Οι «απέναντι» και οι «εξυγιαντές» τα έχουν... χαμένα. Έχουν τρομάξει στην ιδέα, ότι ο Ολυμπιακός είναι «ζωντανός» να πάρει το πρωτάθλημα. Και για αυτό το λόγο, θα κάνουν τα πάντα, ώστε να μην το κατακτήσει και τους χαλάσει τα... σχέδια σε ένα ήδη «αλλοιωμένο» πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Καρβαλιάλ θα έπρεπε να ήταν στην κορυφή. Ωστόσο, θα το «παλέψει» μέχρι τέλους για να το καταφέρει.

Έκανε το καθήκον της στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη, με τα γκολ από Ναβάρο και Ροντινέι και προχωράει παρακάτω. Ούτε... πανηγυρίζουμε, ούτε μένουμε άλλο σε αυτό το παιχνίδι, συνεχίζει τη δουλειά της η ομάδα και όλα θα τα δούμε στο τέλος.

Άλλωστε, ο Θρύλος έχει ήδη αρκετές απώλειες βαθμών. Και από το -6 που είναι από την κορυφή, ξέρει ότι θα πρέπει να διορθώσει τα δικά του λάθη ώστε να παίρνει τα ματς και να μπορέσει να μαζέψει τη διαφορά ως το τέλος.

Όσο δύσκολο και να φαντάζει, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει αυτό. Αυτόν τρέμουν, κανέναν άλλον. Εμείς, λοιπόν, τη δουλειά μας. Σεμνά και ταπεινά. Να παίρνουμε τα ματς, να μεγαλώνουμε το σερί και θα τα δούμε όλα στο τέλος.

Επόμενη πρόκληση, την Κυριακή (28/1, 19:30) ο ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου έχει μοναδική ευκαιρία να χτίσει σερί νικών και να ψαλιδίσει την διαφορά εκμεταλλευόμενος το τι θα συμβεί στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης