Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλείνει άμεσα και το θέμα του στόπερ!

Κλείνει άμεσα και το θέμα του στόπερ!
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - 11:08

Θέμα ημερών, ίσως και ωρών, φαίνεται πως είναι πλέον για τον Ολυμπιακό η απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Όπως έχετε ενημερωθεί, για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί βασική και άμεση προτεραιότητα η προσθήκη ενός παίκτη για το κέντρο της άμυνας, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα στον Καρβαλιάλ να δουλεύει απερίσπαστος τα πλάνα του για την «ερυθρόλευκη» οπισθοφυλακή. Κάποιες πηγές μάλιστα, τονίζουν πως ακόμα και σήμερα ίσως να κλείσει ο Θρύλος την 5η χειμερινή του μεταγραφή, μετά από Ναβάρο, Μάρτινς, Τσικίνιο και Όρτα.

Πλέον, μέσα στις επιλογές που έχουν οι Πειραιώτες για το κέντρο της άμυνας της, περιλαμβάνεται ο Νταβίντ Κάρμπο. Όπως φαίνεται, ο Πορτογάλος παίκτης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των υπεύθυνων του μεταγραφικού σχεδιασμού των «ερυθρολεύκων», καθώς έχει αρκετά από τα στοιχεία που είχαν θέσει ως προαπαιτούμενα και έχει μια εξαιρετική σχέση με τον Καρβαλιάλ, κατά την περιόδο που βρισκόντουσαν αμφότεροι στην Μπράγκα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα επωφεληθεί της καλής σχέσης που έχει αποκτήσει με την Πόρτο. Από εκεί πήρε τον Ναβάρο, από εκεί θέλει να «κλειδώσει» ακόμη και σήμερα την απόκτηση του Κάρμο, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και σύντομα θα έχουμε νεότερα.

Διαβάστε επίσης