Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαρκής η εξέλιξη στον Θρύλο, άνθρωποι της ομάδας σε κορυφαία συνέδρια!

Διαρκής η εξέλιξη στον Θρύλο, άνθρωποι της ομάδας σε κορυφαία συνέδρια!
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 - 21:08

Ο Ολυμπιακός και τα τμήματα υποδομής φροντίζουν συνεχώς για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των ποδοσφαιριστών και των προπονητών, όπως φυσικά και για τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ! Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη του Ολυμπιακού Κ23 λαμβάνουν μέρος σε διάφορα σεμινάρια τα οποία γίνονται στο εξωτερικό. Σκοπός είναι η επιπλέον εκπαίδευσή των μελών, αλλά και η ανάπτυξή τους στο ρόλο που έχουν και στο τμήμα του Θρύλου.

Μάλιστα, η διατροφολόγος του Ολυμπιακού Κ23, Ειρήνη Μάνθου, βρέθηκε πρόσφατα στο συνέδριο ISENC (International Sport and Exercise Nutrition Conference) 18-20/12/23 στο Μάντσεστερ. Πρόκειται για το κορυφαίο συνέδριο της Ευρώπης στον τομέα της Διατροφής στον Αθλητισμό και την Άσκηση. Φυσικά, εκεί, βρέθηκαν κορυφαίοι ειδικοί οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις τους σχετικά με τη σύνδεση της διατροφής και της άσκησης με την υγεία και την απόδοση σε επιστημονικό και πρακτικό επίπεδο!

Ο Ολυμπιακός που φροντίζει να ανεβαίνει επίπεδο σε όλους τους τομείς, χρηματοδότησε το ταξίδι της Ειρήνης Μάνθου, η οποία έλαβε μέρος στο συγκεκριμένο συνέδριο και παρουσίασε δύο πολύ ενδιαφέρουσες ερευνητικές εργασίες!

Ακόμη, πριν από μερικούς μήνες, είχε ταξιδέψει επίσης στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο και ο φυσικοθεραπευτής του Ολυμπιακού Κ23, Γιώργος Ζάζας, ο οποίος έλαβε μέρος σε συνέδριο isokinetic! Ο ίδιος, φυσικά, παρουσίασε τη δική του έρευνα στον τομέα αυτό.

Όπως αποδεικνύεται, ο Ολυμπιακός έχει στο δυναμικό του σε όλα τα επίπεδα ικανούς ανθρώπους, οι οποίοι διαρκώς βελτιώνονται και εκπαιδεύονται όπως πρέπει για τη δουλειά τους στην ομάδα και συμβάλλουν στην ανάπτυξή της.

Διαβάστε επίσης