Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε πρώτο πλάνο ο Κάρμο, ξανά στο προσκήνιο ο Ντράγκοβιτς!

Σε πρώτο πλάνο ο Κάρμο, ξανά στο προσκήνιο ο Ντράγκοβιτς!
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 - 14:26

Η θέση του στόπερ είναι μία από τις βασικές, οι οποίες απασχολούν τον Κάρλος Κάρβαλιαλ, για την κάλυψή της. Ο Πορτογάλος τεχνικός εστιάζει στο να βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα μπορέσει να δώσει στον Ολυμπιακό αυτό που ζητά, στο κέντρο της άμυνας. Το όνομα το οποίο βρίσκεται πρώτο στη σχετική λίστα και είναι ικανό να απασχολήσει έντονα και μάλιστα άμεσα, τον Θρύλο, είναι εκείνο του Νταβίντε Κάρμο της Πόρτο.

Τις προηγούμενες μέρες οι Πορτογάλοι, έγραφαν πως ο Ολυμπιακός έχει δώσει τα χέρια με την Πόρτο για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα πληρώσουν τον μισθό του Κάρμο, ενώ θα καταβάλλουν ενοίκιο 400.000 ευρώ στους «δράκους». Μάλιστα, στο deal αναμένεται να μπει και οψιόν αγοράς (15.000.000).

Την τρέχουσα σεζόν ο υψηλόσωμος Πορτογάλος (1.96 μ.) μετράει επτά συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Πόρτο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και συνολικά 608 αγωνιστικά λεπτά.

Από εκεί και πέρα, ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό επανήλθε και το όνομα του Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα το καλοκαίρι, με τους ερυθρόλευκους να εκμεταλλεύονται την κατάσταση και να κάνουν προσπάθειες για να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Ο Σερβοαυστριακός αμυντικός την φετινή σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα μετράει 25 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ, εκ των οποίων οι έξι είναι στους ομίλους του Champions League.

Ο Ντράγκοβιτς έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Λέστερ, Λεβερκούζεν, Βασιλεία, Ντιναμό Κιέβου.

Διαβάστε επίσης