Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είναι απλά ένα ματς, είναι σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων!

Δεν είναι απλά ένα ματς, είναι σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων!
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 - 16:37

Το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται εναντίον του Ολυμπιακού και του κόσμου του είναι γνωστό. Πλέον το βλέπουν όλοι. Επιλεκτικές τιμωρίες και αντιμετώπιση που μας γυρίζει πίσω σε άλλες εποχές. Ο Θρύλος δεν θα τους κάνει ποτέ τη χάρη να «πέσει». O Oλυμπιακός είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ.

Ο Θρύλος πήρε, λοιπόν , την πρώτη νίκη του μέσα στο 2024 και σίγουρα έφερε ικανοποίηση, γιατί η ομάδα έβγαλε ποδοσφαιρικό εγωισμό, τσαμπουκά, κόντρα σε όλους και σε όλα, αλλά και γιατί κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στη βαθμολογία, αλλά το πρωτάθλημα έχει και πολύ δρόμο.

Πλέον, οι Πειραιώτες έχουν ένα άμεσο και επιτακτικό στόχο. Πριν πάνε στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη. Ο πρώτος, το βράδυ της Τετάρτης (17/1) απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Όποιοι και αν αγωνιστούν, οφείλουν να παίξουν στο 101% και να «καθαρίσουν» άνετα και χωρίς δυσκολίες και ζόρια, την πρόκριση. Όχι γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ο «αιώνιος» αντίπαλος, αλλά γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανώτερος στο χορτάρι και όχι στα… χαρτιά.

Θα τον περιμένουν στη γωνία, τον Θρύλο. Γι’ αυτό πρέπει ΟΛΟΙ να παίξουν στα κόκκινα και να μην επιτρέψουν ούτε στον ΠΑΟ να… ορέγεται πρόκριση μέσα στο Καραϊσκάκη, ούτε και στην «εξυγίανση» να του κάνει καμιά… ζημιά. Ξεκάθαρα.

Η λήξη του αγώνα πρέπει να μας βρει νικητές. Θα είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν οι παίκτες προς όλους εμάς που για μια ακόμη χρονιά σταθήκαμε δίπλα τους, στηρίζοντας σας έστω και χωρίς να βλέπουμε μέσα στο γήπεδο ότι προσδοκούσαμε από την αρχή της χρονιάς. Εξ άλλου η πεμπτουσία κάθε χρονιάς είναι οι τίτλοι. Όλα τα άλλα μπορούμε από την στιγμή που τα βλέπουμε , όταν πρέπει να τα «διορθώνουμε», ας είναι η αρχή αύριο.

Διαβάστε επίσης