Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κούγιας: «Αλητεία τέλος, ο Ολυμπιακός θα υποβάλλει προφορική μήνυση, οι διαιτητές είναι κρατούμενοι» (video)

Κούγιας: «Αλητεία τέλος, ο Ολυμπιακός θα υποβάλλει προφορική μήνυση, οι διαιτητές είναι κρατούμενοι» (video)
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 19:38

«Αλητεία τέλος», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, μετά την εκτός έδρας νίκη (2-3) του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Μανούχος και η... παρέα του «έσφαξαν» τον Θρύλο στην Καισαριανή, όμως δεν... χαμογέλασαν! Και αυτό, διότι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες, όπως είναι λογικό, έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία. Με τον Αντιπρόεδρο και νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναφέρει, σε δηλώσεις του, πως θα υποβάλλει προφορική μήνυση στους διαιτητές του αγώνα!

«Ποδοσφαιρική αλητεία. Αλητεία τέλος, ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που δεν έχει καμία άλλη ομάδα. Δεν πρέπει να φύγουν οι διαιτητές, είναι κρατούμενοι, ο Ολυμπιακός θα υποβάλλει προφορική μήνυση για αλλοίωση αγώνα που υπάρχει στο στοίχημα. Αυτό μέχρι τέλους, θα μιλάμε με έργα. Υπήρχε έντονος προβληματισμός για να γίνουν διεθνώς ρεζίλι αν θα έπρεπε μετά την ακύρωση των δύο γκολ και την αποβολή του Ρέτσου, δεν υπάρχει καμία από τις δύο. Εμείς θα παίξουμε το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το 48ο, εμείς θα επιβάλλουμε τους κανόνες, κάθε μέρα εκτελούνται εγκληματίες που είναι σε συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και κανένας. Δεν μπορώ να πω περισσότερο, παρατηρούμε τα πάντα και δεν θα σταματήσουμε. Τέλος η αλητεία», δήλωσε εκνευρισμένος ο Αντιπρόεδρος του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης