Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... μήνυμα του Καρβαλιάλ στον Ιμπόρα

Το... μήνυμα του Καρβαλιάλ στον Ιμπόρα
Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024 - 14:16

Ντέρμπι αποδείξεων που μπορεί να κρίνει πολλά στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον βαθμολογικά, αλλά και που θα βρίσκεται ο Θρύλος μετά το συγκεκριμένο ματς.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν υπολογίζει δεδομένα τον Ελ Κααμπί που βρίσκεται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ και οι Ελ Αραμπί, Μπιέλ είναι εκτός αποστολής επίσης, ενώ, ο αποκλεισμός του Βιθέντε Ιμπόρα είναι ένα «μήνυμα» για τον μέλλον του Ισπανού στην ομάδα, όπως δεν κατάφερε να κάνει κάτι στο Λιμάνι, μέχρι τώρα

Η πολύ κακή επιλογή του προηγούμενου τεχνικού team να τον τεστάρει και ως στόπερ τον... αποτελείωσε αγωνιστικά. Ο Ιμπόρα ήρθε ως μία έξτρα λύση για εμπειρία στον χώρο του κέντρου. Σε αγώνες με μεγάλη ένταση και ανεβασμένες ταχύτητες δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Έχει 11 ματς με 1 γκολ, είχε και αυτός ένα διάστημα ως τραυματίας και με Καρβαλιάλ δεν έχει παίξει καθόλου. Έτσι, οι Πειραιώτες να... ψάχνονται πλέον για την αποδέσμευσή του.

Διαβάστε επίσης