Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Άδικη ήττα για τον Ολυμπιακό Β', πρωταγωνιστής ο Ντάουλας

Άδικη ήττα για τον Ολυμπιακό Β', πρωταγωνιστής ο Ντάουλας
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2024 - 15:40

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός Β' στη δύσκολη δοκιμασία που είχε με την Athens Kallithea στο Ρέντη (1-2) για την 13η αγωνιστική του Β' ομίλου της Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη ήττα τους μετά από 10 ματς και έμειναν στους 11 βαθμούς, ωστόσο θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από το ματς. Στο 65', μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ανδρούτσος, η μπάλα βρήκε ολοφάνερα στο χέρι του Λουκίνα μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ γενικότερα στο δεύτερο ημίχρονο το... έχασε τελείως. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός δέχεται πόλεμο παντού και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε αυτήν την κατηγορία, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν διαφορετική αντιμέτωπιση...

Σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν ο Ντεμέτριους στο 26ο λεπτό και στο 73ο λεπτό, ενώ ο Αργυρίου ήταν αυτός που μείωσε για τους Πειραιώτες, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαπουντζή στο 87'.

Ολυμπιακός Β': Παπαδούδης, Ανδρούτσος (81′ Σγουρός), Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Παπακανέλλος (72′ Κωστούλας), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κατσουλίδης (78′ Μαρίνος), Κεϊτά (72′ Φατιγκά), Μουζακίτης (78′ Σαπουντζής), Αργυρίου.

Athens Kallithea: Κότσαρης, Μεχίας, Μαρόττα, Μανθάτης (71′ Τσιβελεκίδης), Μπουλούλης, Ματίγια, Νταμιάν Σίλβα, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Ντεμέτριους, Λουκίνας (71′ Βασιλόγιαννης).

Διαβάστε επίσης

Ανέβασε τόνους ο Καρβαλιάλ!

Ανέβασε τόνους ο Καρβαλιάλ!

«Θέλω να μου δείξετε ποιοι είστε. Δεν θα αφήσω να συνεχιστεί αυτή η εικόνα», είπε ο Καρβαλιάλ στους παίκτες του!