Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Νίκη και μόνο νίκη!

Νίκη και μόνο νίκη!
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2024 - 10:01

Το παιχνίδι με τη Λαμία ανήκει στο παρελθόν. Είναι κάτι που πρέπει να μείνει εκεί και να μην επαναληφθεί. Ο Ολυμπιακός οφείλει να σηκώσει το κεφάλι και να προχωρήσει άμεσα παρακάτω, γιατί ο χρόνος δεν είναι υπέρ του. Την Κυριακή (7/1) οι Πειραιώτες υποδέχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σε όλα τα παιχνίδια, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να βγάζουν τσαμπουκά, να παίζουν για τη φανέλα και να τα δίνουν όλα για τη νίκη. Την Κυριακή, οι παίκτες του Κάρλος Καρβαλιάλ θα πρέπει να το κάνουν αυτό στο...200%. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Θρύλο, παρά μόνο η νίκη. Ο Ολυμπιακός σε όλη την ιστορία του έχει μάθει παίρνει νίκες και να σηκώνει αμέτρητες κούπες. Έχει μάθει να παίζει σε κάθε παιχνίδι μόνο για τη νίκη και τίποτα λιγότερο.

Όποιος φοράει αυτήν την ιστορική φανέλα πρέπει να παλεύει για την ομάδα, αλλά και για τον κόσμο που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα για να τη στηρίξει. Ο κόσμος την... πονάει την ομάδα και θέλει να τη βλέπει πάντα στην κορυφή. Από την πλευρά τους, οι παίκτες είναι αυτοί που καλούνται να δείξουν ότι έχουν καταλάβει σε ποιον σύλλογο έχουν έρθει και να δείξουν ότι το θέλουν πραγματικά.

Με νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός μπορεί να στείλει μήνυμα επιστροφής. Να δείξει ότι σηκώθηκε ξανά και ότι δεν θα τα παρατήσει στη «μάχη» του τίτλου...

Διαβάστε επίσης