Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σημασία έχει να σηκωθείς σύντομα και να τους κάνεις να τρέμουν πάλι Θρύλε!

Σημασία έχει να σηκωθείς σύντομα και να τους κάνεις να τρέμουν πάλι Θρύλε!
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2024 - 00:06

Κάθε φορά που ο Oλυμπιακός γνωρίζει μία ήττα, απ’ αυτές που θεωρούνται εκτός προγράμματος, ακούγονται τα ίδια και τα ίδια και έρχεται η εσωστρέφεια για να «θολώσει» περισσότερο την κατάσταση. Όμως, ο Ολυμπιακός δεν είναι μια τυχαία ομάδα που θα τον λυγίσουν όλα αυτά και θα λυγίσει, όπως έκαναν στην θέση του άλλες ομάδες σε τέτοιες καταστάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι το κάτι το διαφορετικό που οι… απέναντι δεν μπορούν να το καταλάβουν.

Είναι η ομάδα που έγινε Θρύλος επειδή συχνά ανέτρεψε τα προγνωστικά, ξεπέρασε και τις μεγαλύτερες δυσκολίες που παρουσιάστηκαν μπροστά του στο παρελθόν και θα το καταφέρει ξανά. Την ομάδα που συχνά κάνει δυνατό εκείνο που μοιάζει αδύνατο.

Όπως και να 'χει, ο Ολυμπιακός είναι σε ρυθμούς ντέρμπι και οφείλει να συγκεντρωθεί στις λύσεις και όχι τα όποια προβλήματα. Οφείλει να σκαρφιστεί ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον τρόπο που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και το βράδυ της Κυριακής να είναι ο μεγάλος νικητής. Εύκολα το λες, πόσο εύκολα το κάνεις; Για να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, το μεγάλο κακό της τρέχουσας σεζόν είναι ότι αρχίσαμε να αμφιβάλλουμε. Η ομάδα με τα απίθανα λάθη της στα ματς της έκανε άπαντες να αμφιβάλλουν για 'κείνη. Οι ίδιοι οι παίκτες αμφιβάλλουν για τους εαυτούς τους.

Αν υπάρχει μια τέλεια στιγμή και περίσταση για να σταματήσουν επιτέλους οι αμφιβολίες και να επανέλθει για τα καλά η σιγουριά είναι αυτό το ματς, της Κυριακής με την ΑΕΚ. Χρωστάει η ομάδα μια τέτοια νίκη. Το χρωστάει και στον εαυτό της που έχει αδικήσει πολλάκις, πέρα από τις αδικίες που έχει υποστεί από τους άλλους, τους... εξυγιαντικούς παράγοντες. Η ομάδα πρέπει να μαζευτεί και να πάει ενωμένη σαν γροθιά και να παίζει ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και να υπενθυμίσει σε όλους ποιός είναι το αφεντικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και οι δηλώσεις, ή ακόμα χειρότερα τα δημοσιεύματα, υποτίμησης του Ολυμπιακού μπορούν να αποτελέσουν ένα υπέροχο έξτρα κίνητρο για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Και οι καλύτερες απαντήσεις δεν δίνονται με λόγια αλλά μέσα στα γήπεδα.

Σημασία έχει να σηκωθεί σύντομα και να τους κάνει να τρέμουν πάλι Θρύλε!

Διαβάστε επίσης

Νίκη και μόνο νίκη!

Νίκη και μόνο νίκη!

Κόντρα στην ΑΕΚ, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να παίξουν με τσαμπουκά και πάθος για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.