Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κοντά στην απόκτηση του Γκαμπριέλ Περέιρα ο Θρύλος!

Κοντά στην απόκτηση του Γκαμπριέλ Περέιρα ο Θρύλος!
Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2024 - 11:37

Μετά τους Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μάρτινς, ο Ολυμπιακός κινείται και για στόπερ! Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ενισχύσουν την άμυνά τους και στο στόχαστρό τους βρίσκεται ένας εξαιρετικός παίκτης!

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Γκαμπριέλ Περέιρα! Πρόκειται για τον 23χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, ο οποίος έχει ύψος 1,88μ., είναι δεξιοπόδαρος και φέτος είχε μία γεμάτη σεζόν με τη Ζιλ Βισέντε!

Ο Περέιρα είχε 15 συμμετοχές με 1 γκολ, ενώ ήταν συμπαίκτης με τον Φραν Ναβάρο. Τον Ιανουάριο του 2023 η Ζιλ Βισέντε τον έκανε δικό της από την πορτογαλική Βιλαφρανκένσε για 650.000 ευρώ. Ο Άλβες και ο Καρβαλιάλ γνωρίζουν πολύ καλά τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ενώ οι συζητήσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Για τον Περέιρα ενδιαφέρθηκε και η Πόρτο, όμως αυτή τη στιγμή φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Έτσι λοιπόν, οι Πειραιώτες φαίνεται ότι θα καλύψουν ακόμα ένα κενό στο ρόστερ τους, αφού συνεχίζουν να κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Υπενθυμίζουμε ότι ο Θρύλος έχει κάνει ήδη δικούς του τον Φραν Ναβάρο και τον Ζέλσον Μάρτινς, ενώ θα κινηθεί και για περισσότερες προσθήκες!

Διαβάστε επίσης