Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Ζέλσον Μάρτινς μπορεί να ανεβάσει και άλλο το επίπεδο των «ερυθρόλευκων»

Ο Ζέλσον Μάρτινς μπορεί να ανεβάσει και άλλο το επίπεδο των «ερυθρόλευκων»
Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2024 - 11:11

Ο τρόπος με τον οποίο ο Ολυμπιακός κινείται στο μεταγραφικό παζάρι, δείχνει τις διαθέσεις των Πειραιωτών να ενισχυθούν σημαντικά και να τα σαρώσουν όλα στο δρόμο για την κορυφή!

Η κίνηση με την απόκτηση του Ζέλσον Μάρτινς... λέει πολλά! Οι Πειραιώτες έκαναν δικό τους έναν παίκτη ο οποίος στο παρελθόν έχει δείξει σε όλους τι μπορεί να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το όνομά του είναι γνωστό σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται σε μία πολύ καλή ηλικία και ήρθε στο Λιμάνι για να αποδείξει ότι μπορεί ακόμα να κάνει τη διαφορά. Εφόσον ο 28χρονος προσαρμοστεί και βρει ρυθμό, θα γίνει ένα βαρύ «όπλο» στα χέρια του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε άλλους παίκτες-στοιχήματα. Τον Ζέλσον Μάρτινς τον γνωρίζει καλά και ο ίδιος ο Κάρλος Καρβαλιάλ ξέρει καλά τον 28χρονο εξτρέμ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που το 2019 «υποχρέωσε» τη Μονακό να βγάλει από τα ταμεία της 30 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Μάρτινς ξέρει... μπάλα και μένει να δείξει στον αγωνιστικό χώρο τι μπορεί να κάνει.

Ο Θρύλος είχε ανάγκη να ενισχυθεί και στα εξτρέμ, προκειμένου να μπορέσει να γίνει πιο επιθετικός στο παιχνίδι του. Με τον Μάρτινς ευελπιστεί να το καταφέρει. Εάν ο Μάρτινς κάνει... τα μισά από αυτά που ξέρει, τότε ο Ολυμπιακός θα... απογειωθεί!

Διαβάστε επίσης