Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κινείται και για στόπερ!

Κινείται και για στόπερ!
Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2024 - 20:06

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός κάλυψε δύο θέσεις στις οποίες χρειαζόταν ενίσχυση. Με τον Ελ Κααμπί να αποχωρεί για το Κόπα Άφρικα, αλλά και τους Γιόβετις-Ελ Αραμπί να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε οπωσδήποτε να κάνουν μία προσθήκη στην επίθεση. Οι Πειραιώτες κινήθηκαν γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι και απέκτησαν τον Φραν Ναβάρο. Φυσικά, δεν έμειναν μόνο σε αυτόν.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είδε ότι ο Ολυμπιακός χρειαζόταν τουλάχιστον ακόμα ένα εξτρέμ. Άμεσα, οι Πειραιώτες έκαναν δικό τους τον Ζέλσον Μάρτινς, ο οποίος εάν καταφέρει και προσαρμοστεί γρήγορα, θα βοηθήσει σημαντικά τον Θρύλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν σταματάνε να εξετάζουν τις διαθέσιμες επιλογές τους στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για την απόκτηση στόπερ. Φυσικά, ο Θρύλος δεν θέλει έναν παίκτη-στοίχημα, αλλά έναν που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στην άμυνα με το... καλησπέρα και να δείξει τις ηγετικές ικανότητές τους. Σε καμία περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να κάνουν κάποια... βιαστική κίνηση. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις, ωστόσο όλα θα γίνουν στην ώρα τους...

Διαβάστε επίσης