Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η λύση Φραν Ναβάρο για την επίθεση! (videos)

Η λύση Φραν Ναβάρο για την επίθεση! (videos)
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 - 13:27

Ένα από τα βασικά θέματα στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου είναι η απόκτηση σέντερ φορ. Με τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν τον παίκτη που θα έρθει στον Πειραιά για να κάνει τη διαφορά και να δώσει λύσεις σε ό,τι αφορά την υπόθεση γκολ, με τον Ελ Κααμπί να απουσιάζει για το Copa Africa. Μια ακόμα περίπτωση που απασχολεί τον Θρύλο είναι του Φραν Ναβάρο. Ένα όνομα που έρχεται για πρώτη φορά στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα.

Η Πόρτο είχαν αγοράσει τον Ισπανό επιθετικό το προηγούμενο καλοκαίρι με 7 εκατ. ευρώ, μετά από μία εκπληκτική διετία στην Ζιλ Βιθέντε με την οποία 37 γκολ σε 78 συμμετοχές.

Πρόκειται για προϊόν της ακαδημίας της Βαλένθια, η οποία δεν τον πίστεψε, τον πούλησε 2 εκατ. ευρώ στην πορτογαλική Ζιλ Βιθέντε, στην οποία τριπλασίασε την αξία, με αποτέλεσμα να κινηθεί για την απόκτησή του η Πόρτο.

Οι «δράκοι» συζητούν την παραχώρησή του, με πώληση ή δανεισμό, γιατί για άλλη μία σεζόν πηγαίνουν πολύ καλά οι βασικοί επιθετικοί της, ο Ταρεμί και ο Εβανίλσον, ενώ από πίσω υπάρχει ο Ισπανός Τόνι Μαρτίνεθ που είναι χρόνια στην ομάδα και τον εμπιστεύεται ως τρίτη επιλογή ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Για αυτό τον λόγο φέτος έχει 10 εμφανίσεις, με 1 γκολ, αλλά όχι πολύ χρόνο συμμετοχής.

Δείτε τον εν δράσει:

Διαβάστε επίσης

Παίζει σε διπλό... ταμπλό!

Παίζει σε διπλό... ταμπλό!

Προτεραιότητα να τελειώσει το θέμα του στόπερ άμεσα, ενώ αρκετά προχωρημένη είναι και η υπόθεση με τον σέντερ φορ.