Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Το 2024 φέρνει…

Ολυμπιακός: Το 2024 φέρνει…
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 - 10:22

Επειδή ποδόσφαιρο παίζουμε, το πρώτο στο οποίο στέκεται κανείς, όταν αναφέρεται σε στόχους, είναι οι κατακτήσεις τίτλων. Πηγαίνει, δηλαδή, στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο 2024 με τον στόχο του να παραμένει ένας. Ο ίδιος: Να στεφθεί πρωταθλητής. Ο Θρύλος των ελληνικών γηπέδων έχει μείνει έναν χρόνο, μακριά από το πρωτάθλημα και φέτος κάνει τα αδύνατα, δυνατά, για να καταφέρει να ξεπεράσει όλων των ειδών τα εμπόδια. Αγωνιστικά και μη. Στόχος του είναι να καταφέρει να φέρει τον τίτλο και πάλι στο λιμάνι και αυτό, παραμένει πέρα και πάνω από όλα.

Μέσα σε αυτό είναι, φυσικά, το να καταφέρει να κερδίσει τη «μάχη» με την… εξυγίανση. Με όλο αυτό το σύστημα, το οποίο έχει ως στόχο το να βλέπει τον Ολυμπιακό να μην πετυχαίνει. Το να μην παίρνει, μέσα σε ένα ματς, αυτά που δικαιούται και αυτά που καταφέρνει, βάσει της απόδοσής του, να έχει. Ο Ολυμπιακός έχει βγει μπροστά, σε αυτό τον «πόλεμο» με το «κατεστημένο» και δεν θα σταματήσει, εάν το τοπίο δεν… ξεθολώσει.

Η νέα χρονιά, με το που θα έρθει, ανοίγει θέματα μεταγραφών. Ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί απερίσκεπτα, στο μεταγραφικό παζάρι, ούτε και θα πάρει παίκτες, απλώς για να τους πάρει. Ωστόσο, θα χρειαστεί ενίσχυση και αυτή θα αναζητήσει να βρει. Με σύνεση και με πλάνο. Το ρόστερ του Θρύλου είναι το πιο ποιοτικό όλων και χρειάζεται μόνο… πινελιές, άλλωστε. Αυτές θα προσπαθήσουν να κάνουν οι Πειραιώτες, τώρα τον Γενάρη του 2024.

Παράλληλα, υπάρχουν και τα συμβόλαια των παικτών, για τα οποία η Διοίκηση θα συζητήσει. Ακολούθως, η συζήτηση θα περάσει ανάμεσα στη Διοίκηση και τους ίδιους τους παίκτες. Είναι σαφές πως όποιος αξίζει να βρίσκεται στο λιμάνι, εκεί και θα παραμείνει. Υπάρχει δρόμος μπροστά και για αυτό το θέμα.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε την Ευρώπη, αφού ο Ολυμπιακός αγωνίζεται ακόμα εκεί. Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να… καταρρέει, στα χέρια της… εξυγίανσης, αλλά ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να παλεύει, για να το σώσει. Και για να μαζεύει τους βαθμούς που χρειάζεται, για να μην καταλήξουμε εντελώς εκτός… προκριματικών. Ο Ολυμπιακός σέβεται το ποδόσφαιρό μας και την Ελλάδα και απέναντι στην Φερεντσβάρος, θα κάνει μεγάλο αγώνα, για όλους.

Το 2024, λοιπόν, φέρνει… μπόλικη δουλειά, στις τάξεις των Πειραιωτών. Θα είναι μία χρονιά-ορόσημο, τόσο για την ίδια την ομάδα του Ολυμπιακού, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Και για αυτό, το ελληνικό ποδόσφαιρο δηλαδή, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να «μάχεται», σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Διαβάστε επίσης