Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To «MEGA» για το διπλό του Θρύλου στις Σέρρες! (video)

To «MEGA» για το διπλό του Θρύλου στις Σέρρες! (video)
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 - 13:51

Ο Ολυμπιακός ήταν ο κερδισμένος της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, χάρη στη νίκη του 1-0 επί του Πανσερραϊκού και την ισοπαλία της ΑΕΚ, 2-2, με τον Παναιτωλικό. Η επόμενη, 15η αγωνιστική, γίνεται εμβόλιμα αύριο και μεθαύριο.

Με τον Ελ Αραμπί να μπαίνει ως αλλαγή στο 61′ και να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια κομβικής σημασίας νίκη στην έδρα του Πανσερραϊκού.

Οι ερυθρόλευκοι ήλεγχαν το ρυθμό του παιχνιδιού και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 28 με τον Φορτούνη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με αξιώσεις την εστία του Πασχαλάκη στο 62 με τον Χατζηστραβό. Δευτερόλεπτα αργότερα το διαγώνιο σουτ του, εξαιρετικού χτες Μασούρα, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χόβαν και στο 64΄ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι όταν ο Δεληγιαννίδης ανέτρεψε τον Έλληνα διεθνή.

Ο Ελ Αραμπί σκόραρε χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στους Πειραιώτες και πλέον να ισοβαθμούν στους 31 βαθμούς με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι παράλληλα διαμαρτύρονται για ακόμα ένα πέναλτι, για χέρι του Θυμιάνη στο 88′.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Στο Αγρίνιο η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον Παναιτωλικό να βρεθεί ξανά στην κορυφή. Η Ενωση μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Λιβάι Γκαρσία. Στο 14’ ο Ελίασον διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του με εκπληκτική εκτέλεση.

Η ΑΕΚ χαλάρωσε και το πέναλτι του Μουκουντί στον Μλάντεν έδωσε τη δυνατότητα στον Ζοάο Πέδρο να μειώσει σε 2-1 στο 37ο λεπτό. Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 65ο λεπτό, με εντυπωσιακό σουτ του Μπαλτασάρα. Το σκορ έμεινε στο 2-2, παρά τη μεγάλη ευκαιρία το Γκατσίνοβιτς στο 83′, με την ΑΕΚ να φωνάζει για πέναλτι στον Βίντα στις καθυστερήσεις.

Η Stoiximan Super League συνεχίζεται μεσοβδόμαδα με την 15η αγωνιστική με τους 4 πρωτοπόρους να δοκιμάζονται μακριά από την έδρα τους. Ο ΠΑΟΚ στην Κηφισιά, ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός στο Βόλο και η ΑΕΚ στις Σέρρες.

Διαβάστε επίσης