Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Στον Ολυμπιακό ο Κοστίνια, οι λεπτομέρειες του deal»

«Στον Ολυμπιακό ο Κοστίνια, οι λεπτομέρειες του deal»
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 - 19:35

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εξετάζει τις επιλογές του στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά. Οι Πειραιώτες στοχεύουν φυσικά στην κορυφή και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πετύχουν το στόχο τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Θρύλος ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφή με τον Πέδρο Άλβες στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Όπως φαίνεται ο 23χρονος δεξιός μπακ της Ρίο Άβε, Κοστίνια, έχει «κλείσει» στον Ολυμπιακό και αναμένεται να πιάσει... Λιμάνι το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Κοστίνια έχει περάσει από τις ακαδημίες της Πόρτοκαι της Μπράγκαπριν καθιερωθεί σε αυτές τις Ρίο Άβε και ανδρωθεί με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Στην επαγγελματική του καριέρα μετράει 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δέκα γκολ και ισάριθμες ασίστ ενώ είναι μία φορά διεθνής με την Κ21 της Πορτογαλίας.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, ο Κοστίνια θα κοστίσει συνολικά 2,5 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του, με τη Ρίο Άβε να διατηρεί ως ποσοστό μεταπώλησης το υπόλοιπο 30%.

Διαβάστε επίσης