Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι αποφάσεις του Kαρβαλιάλ και οι «ματιές» στους μικρούς!

Οι αποφάσεις του Kαρβαλιάλ και οι «ματιές» στους μικρούς!
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 - 19:09

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μετράει σχεδόν μια εβδομάδα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν λογικό να μην έχει μάθει ακόμη καλά ούτε τα μικρά ονόματα των ποδοσφαιριστών του.

Στον Θρύλο, ωστόσο, ο χρόνος στην παρούσα φάση είναι ο χειρότερος εχθρός. Ο Πορτογάλος τεχνικός, σε συνεργασία με το νέο αθλητικό διευθυντή να «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει του Ιανουαρίου και την αξιολόγηση του ρόστερ.

Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι σε εύκολη θέση καιρό τώρα. Και που με τα νέα δεδομένα θα βρεθούν σε μία δύσκολη κατάσταση σχετικά με το μέλλον τους στον σύλλογο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει τις κατάλληλες ευκαιρίες καιθέλει να δει τους παίκτες να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να βγάλουν πάθος.

Παράλληλα, ο 58χρονος προπονητής του Θρύλου έχει στο μυαλό του και παρακολουθεί παίκτες και από τα μικρότερα τμήματα του συλλόγου. Κάτι που δεν έκανε ο προκάτοχος του, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Καρβαλιάλ, λοιπόν, έχει δείξει στο παρελθόν πως του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές και να δίνει ευκαιρίες, όπως στην Μπράγκα με τον Γκαλένο ή στην τελευταία ομάδα που βρέθηκε στην Θέλτα, ανέδειξε και διαμόρφωσε ένα σπουδαίο ταλέντο το Βέιγκα.

Το ίδιο θέλει να πετύχει και στο Θρύλου, αφού έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον για τα παιδιά της ακαδημίας και έχει μια πολύ καλή άποψη για ορισμένες περιπτώσεις. Ξέρει πως πρέπει να διαχειριστεί τέτοιους χαρακτήρες λόγω της εμπειρίας του. Αν του επιτρέψουν οι συνθήκες και βρει ευκαιρίες δεν θα εκπλαγεί κανείς αν δει παιδιά της ακαδημίας του Θρύλου στην πρώτη ομάδα.

Διαβάστε επίσης