Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «μαύρο βιβλίο» των προκλήσεων με εξώφυλλο τον Ιβάν Σαββίδη

Το «μαύρο βιβλίο» των προκλήσεων με εξώφυλλο τον Ιβάν Σαββίδη
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 - 00:11

Η εικόνα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον… αγνοούμενο ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη είναι αυτή με το «ντου» με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, τον Μάρτιο του 2018, όταν ο διαιτητής Κομίνης (Θεσπρωτίας) είχε ακυρώσει γκολ της ομάδας του στο ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ. Με αφορμή τις… απαιτήσεις που έχουν οι αυλικοί του και τις εκφράζουν μέσω της γνωστής ιστοσελίδας ιδιοκτησίας του ιδιοκτήτη της ομάδας, θα μπορούσαμε να βάλουμε τη λεζάντα για δες ποιος μιλάει. Παρεμπιπτόντως, στη δίκη του είχαμε παγκόσμιο ρεκόρ αναβολών.

Κι όμως, ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του τόλμησε να αποκαλέσει τον Ολυμπιακό «περιθωριακό του αθλητισμού», έναν τεράστιο πολυαθλητικό σύλλογο γεμάτο τίτλους και να απαιτήσουν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να τον τιμωρήσει. Ακόμη κι αν αφήσουμε τα υπόλοιπα αθλήματα στην άκρη και αναφερθούμε μόνο στο ποδόσφαιρο, στον ΠΑΟΚ χρειάζονται εκατό ζωές για να φτάσουν τους «ερυθρόλευκους» τίτλους.

Είναι δυνατόν να έχουν απαιτήσεις από τον πρωθυπουργό αυτοί που γεμίζουν ολόκληρο βιβλίο με προκλήσεις; Είναι δυνατόν να προκαλούν τον Ολυμπιακό αυτοί που έκαναν «σημεία και τέρατα»; Είναι δυνατόν να κουνάνε το δάκτυλο, όταν ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Νίκος ανέβαζε φωτογραφίες με μαχαίρια στα social media και παράλληλα έγραφε: «Αν δεν ξέρουν για μένα, να ρωτήσουν»;

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα με μαύρο… dna δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να πολεμά τον Ολυμπιακό, έχοντας ως στόχο μόνο να βλάψει με τη μάσκα της αρθρογραφίας τη μεγαλύτερη και λαοφιλέστερη ομάδα της Ελλάδας. Όμως, ο επικεφαλής της Βασίλης Παπαθεοδώρου έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Είναι θράσος να κουνάνε το δάκτυλο αυτοί που γεμίζουν ολόκληρο βιβλίο με υποθέσεις που απασχόλησαν ή απασχολούν τη δικαιοσύνη ή προκάλεσαν την κοινή γνώμη. Εχουμε και λέμε:

-Ο «πορτοκαλί βόθρος» ανήκει στην εταιρία Paralot, η οποία είναι παρακλάδι της «μαμάς» DIMERA που εμπλέκεται στην υπόθεση της αποκαλούμενης «εγκληματικής οργάνωσης της Βορείου Ελλάδας» που έβαζαν βόμβες. Μετά από έλεγχο βρέθηκαν τιμολόγια που πλήρωσαν το ξενοδοχείο των εμπρηστών του γραφείου του μάνατζερ του Κάτσε.

-Σε λίγες μέρες εκδικάζεται στη Θεσσαλονίκη η υπόθεση της δωροδοκίας του πρώην τερματοφύλακα του Αρη, Μάριου Σιαμπάνη. Θυμίζουμε ότι κατηγορούμενος είναι πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ.

-Φερόμενος στενός συνεργάτης του αντιπρόεδρου του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση και του Διαμαντίδη είναι προφυλακισμένος με κατηγορίες για τη δολοφονία του Βούλγαρου οπαδού του Αρη Τόσκο Μποζατζίσκι (5/1/2020).

-Για την δολοφονία του Αλκη Καμπανού έχουν μπει στη φυλακή οπαδοί του ΠΑΟΚ και η διοίκηση είναι θεατής στα πανό συμπαράστασής τους στην Τούμπα.

-Αξέχαστος και ο μύθος της απαγωγής του γαμπρού του Δώνη που τον κλείδωσαν σε πορτ μπαγκάζ.

-Πήγαν να στήσουν σκευωρία κατά του Ολυμπιακού μέσω του Πλατανιά με ψευδομάρτυρες αλλά έφαγαν τα μούτρα τους. Σα να μην έφτανε αυτό, ούτε να κρυφτούν δεν ξέρουν, ο πρωταγωνιστής της σκευωρίας Χρήστος Καρυπίδης είναι τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ ενώ αναζητούνται τα ίχνη της κρητικής ομάδας.

-Η κυβέρνηση άλλαξε το νόμο για να μην υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ λόγω πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη που την εξαφάνισαν από τον χάρτη. Αλήθεια τι γίνεται ο σερβιτόρος Καλπαζίδης;

-Μέχρι και μηχανάκι κρέμασαν στην κερκίδα της Τούμπας σε επεισόδια σε ματς με τον Ολυμπιακό (25/2/18). Όταν φτάνει ο Ολυμπιακός στο γήπεδό τους μόνο επεισόδια ξέρουν να κάνουν (επίθεση οπαδού σε Νικοπολίδη, κάψιμο πάγκου, σίδερα σε Τσόρι, Τζόρτζεβιτς, από αυτούς πέταξαν πέτρες μέχρι και στον Μαραντόνα…

-Στο παρελθόν τα έβαλαν μέχρι και με παιδιά ακαδημιών του Ολυμπιακού που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Επίλογος: Αυτοί που το παίζουν αδικημένοι είναι σούπερ ευνοούμενοι. Θυμίζουμε το σκάνδαλο το Καμμένου ο οποίος ως Υπουργός Εθνικής Αμυνας παραχώρησε χώρο στην Τούμπα για να αξιοποιηθεί ενόψει της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Ερώτημα: Μήπως μπορούν να μας πουν με ποιον τρόπο άλλαξαν οι διοικήσεις αρκετών ΕΠΣ ανά την Ελλάδα που ήταν το …όχημα για να αλώσουν, μαζί με την ΑΕΚ, την ΕΠΟ;

Διαβάστε επίσης