Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ στηρίζουν! «Έφυγαν» 5.000 εισιτήρια για Βόλο!

Οι ΓΑΥΡΟΙ στηρίζουν! «Έφυγαν» 5.000 εισιτήρια για Βόλο!
Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023 - 12:15

Πανζουρλισμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο (3/12, 16:30) ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Η έδρα του Βόλου θα έχει «άρωμα» Θρύλου! Και αυτό, διότι «έφυγαν» 5.000 «ερυθρόλευκα» εισιτήρια,, για το ματς πρωταθλήματος στο Βόλο με την τοπική ομάδα, με στόχο τη νίκη και το ολικό restart.

Για το ματς πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με αντίπαλο τον Βόλο, ήδη 5.000 ΓΑΥΡΟΙ εξασφάλισαν μια θέση, δίπλα στην ομάδα.

Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να είναι δίπλα στον Ολυμπιακό και να εκφράζουν, (και) με αυτό τον τρόπο, τη δίψα τους για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή και ότι θα στηρίζουν τα δαφνοστεφανωμένο Έφηβο και στα εύκολα και στα δύσκολα. Η ομάδα βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους, μόνο με πίστη και στήριξει θα τους πετύχει.

Να σημειωθεί, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Βόλο συνεχίζεται κανονικά, από το γραφείο του τμήματος Μελών/Φιλάθλων του Ερασιτέχνη Θρύλου, στο «Γ. Καραϊσκάκης», και ώρες: Σάββατο (2/12) έως 18:00 και έως 20:00 από το ξενοδοχείο Philippos στο κέντρο του Βόλου (διεύθυνση Σόλωνος 9, 383 33).

Την Κυριακή (3/12), ανήμερα του αγώνα, εισιτήρια θα διατεθούν από το ξενοδοχείο Philippos έως τις 13:00 και από το εκδοτήριο στο γήπεδο του Βόλου (στην αρχή της τρίτης πεζογέφυρας), από τις 10:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης