Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο αλλαγμένος Ολυμπιακός και οι 7 που επιστρέφουν στο Φράιμπουργκ!

Ο αλλαγμένος Ολυμπιακός και οι 7 που επιστρέφουν στο Φράιμπουργκ!
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 - 14:41

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ματς με την Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, το οποίο είναι υψηλών απαιτήσεων.

Το gavros.gr θυμήθηκε και σας παρουσιάζει τoυς 7 παίκτες που επιστρέφουν στο Φράιμπουργκ για να τους αντιμετωπίσουν ξανά για το Europa League σε ματς «τελικού», όπως συμβαίνει και φέτος.

Πέρσι, τέτοιες μέρες ο Ολυμπιακός έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για την 3η θέση απέναντι στους Γερμανούς που ήθελαν έναν βαθμό για την πρωτιά. Μια βραδιά που είχε ήρωα τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που πραγματοποίησε μυθικές επεμβάσεις, αλλά δέχτηκε στις καθυστερήσεις το γκολ και εν τέλει ο Θρύλος αποκλείστηκε.

Σε ένα ματς, σχεδόν έναν χρόνο μμετά, με πολύ διαφορετικές συνθήκες κι έναν άλλον Ολυμπιακό. Μόλις επτά άλλωστε «ερυθρόλευκοι» που έπαιξαν πέρυσι βρίσκονται και φέτος στην ομάδα. Συν τον Φορτούνη που πέρυσι δεν ήταν καν στη λίστα. Για την ιστορία ο Ολυμπιακός είχε παίξει με: Πασχαλάκη, Αβιλα, Ντόη, Μπα, Βρουσάι (83′ Ρέτσο), Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρα (83′ Βαλμπουενά), Γκάρι Ροντρίγκες (39′ λ. τρ. Ρέαμπτσιουκ), Ελ Αραμπί (83’ Ουί Τζο) Μπιέλ (69’ Κούντε).

Τώρα, θα αναρωτιέστε ποιοι είναι οι 7 παίκτες του Θρύλου που επιστρέφουν στο Φράιμπουργκ. Από το τωρινό ρόστερ, είχαν βρεθεί στο αρχικό σχήμα οι Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ντόη και Μασούρας, ενώ βασικοί ξεκίνησαν και οι Βρουσάι, Ελ Αραμπί που μοιάζει πλέον… εκτός πλάνων. Ακόμα και σε ό,τι αφορά τις αλλαγές, σαν λύση από τον πάγκο είχε έρθει ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης

«Πάτησε» Γερμανία ο Θρύλος! (photo)

«Πάτησε» Γερμανία ο Θρύλος! (photo)

Η ομάδα του Πειραιά έφτασε στον προορισμό της και προχωρά με το πρόγραμμά της, ενόψει του αυριανού μεγάλου ματς με τη Φράιμπουργκ.