Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολυτέλεια και άκρως απαραίτητος

Πολυτέλεια και άκρως απαραίτητος
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 - 11:28

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Παίκτης «στρατιώτης» για τον κάθε προπονητή είναι ο Γιώργος Μασούρας. Και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως ο διεθνής εξτρέμ είναι αναντικατάστατος στην Εθνική ομάδα του Πογιέτ και επίσης είναι από τα πρώτα «βιολιά» στο Λιμάνι.

Πολυθεσίτης, πολυεργαλείο, «ελβετικός σουγιάς» και ικανός να δώσει ΠΟΛΛΕΣ λύσεις, όπου και όποτε του ζητηθεί. Είτε στο δεξί άκρο της «φροντ λάιν», είτε στα αριστερά, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, ως δεύτερος επιθετικός. Mέχρι στιγμής την φετινή σεζόν, με την φανέλα του Θρύλου και της Εθνικής σε όλες τις διοργανώσεις έχει αγωνιστεί σε 24 ματς και έχει πετύχει 9 γκολ και έχει μία ασίστ.

Ο Μασούρας παραμένει κομβικός παντού, ειδικά με τον Ολυμπιακό του Μαρτίνεθ είτε ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα, είτε μπαίνοντας σαν αλλαγή. Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (όπου είχε και γκολ), αλλά και τον Αστέρα Τρίπολης (όπου έχασε βέβαια σημαντικές ευκαιρίες), η είσοδος του έδωσε μια επιθετική «πνοή» στην ομάδα, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως και ο Ισπανός προπονητής τον αξιοποιεί παντού μπροστά.

Ακόμη και στο διάστημα που πέρασε που δεν ήταν ο εαυτός του, ο Έλληνας εξτρέμ πάντα τα έδινε όλα. Πάντα έδινε τα πάντα. Ποτέ του δεν τα παράτησε, ποτέ του δεν εγκατέλειψε τη μάχη. Παραμένει ταπεινός και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά. Το ότι παίζει και συνεισφέρει και στον Ολυμπιακό και στην Εθνική Ελλάδας σίγουρα «λέει» πολλά. Δεν είναι μόνο τα γκολ και οι ασίστ, αλλά η συνολική παρουσία του, η δουλειά και το τρέξιμο που ρίχνει και στο γήπεδο και ότι δεν τα παρατάει ποτέ!

Πολύτιμος! Παντού!

Διαβάστε επίσης