Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμένει «καυτός» και πολύτιμος!

Παραμένει «καυτός» και πολύτιμος!
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 - 11:03

Και στον αγώνα του Μαυροβουνίου με την Λιθουανία, όπου είχε γκολ και ασίστ, ο Στέβαν Γιόβετιτς, επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Γιόβετιτς είναι μια σπουδαία επιλογή από τον πάγκο και είναι αξιοσημείωτο πως αυτή τη στιγμή θεωρείται ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος ως αλλαγή. Ή για την ακρίβεια η πιο πολύτιμη αλλαγή ποδοσφαιριστή που έρχεται από τον πάγκο στην Σούπερ Λιγκ. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά οι αριθμοί αφού είναι ο μόνος παίκτης που έχει συμμετοχή σε τέσσερα γκολ της ομάδας του ως αλλαγή (σ.σ με τον ΟΦΗ η ασίστ ήταν ως βασικός). Με τον διεθνή επιθετικό να έχει ένα κερδισμένο πέναλτι με την Κηφισιά το οποίο και μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ, ενώ την αμέσως επόμενη αγωνιστική σκόραρε ένα πολύ όμορφο τέρμα στο 4-1 επί του Άρη.

Ο Γιόβετιτς συμμετέχει με τον τρόπο αυτό στα τέρματα της ομάδας του ως… δωδέκατος παίκτης ανά 138 λεπτά, ενώ στη δεύτερη θέση είναι πλέον ο Κώστας Φορτούνης, λόγω των δύο τερμάτων που σημείωσε με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ είχε κερδίσει και ένα πέναλτι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανσερραικό, όπου ο Ελ Αραμπί «έγραψε» το 2-0 από την άσπρη βούλα. Ακολουθεί ο Κάρολ Ανγιέλσκι του Ατρομήτου με δύο γκολ και μια ασίστ, ενώ την πρώτη εξάδα «κλειδώνουν» οι «πράσινοι» Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ, Φώτης Ιωαννίδης, αλλά και ο Μίγιατ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης