Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η Εθνική... αποτυχία μιας ακατάλληλης διοίκησης

Η Εθνική... αποτυχία μιας ακατάλληλης διοίκησης
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 - 00:19
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η ΕΠΟ που τα έχει κάνει μαντάρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από τον κανόνα αυτό δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί και η Εθνική. Η διοίκηση, ειδικότερα ο πρόεδρος Τάκης Μπαλτάκος και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ιάκωβος Φιλιππούσης δείχνουν ότι δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και σε ότι έχει να κάνει και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μάλιστα, η καταγγελία του Πογέτ ότι ο συνεργάτης του Μαούρισιο Τσιρίκο έχει να πληρωθεί οκτώ μήνες δείχνει ότι δεν υπάρχει ...γέφυρα, δεν μιλάνε με τον Ουρουγουανό τεχνικό και οι Μπαλτάκος, Φιλιππούσης είναι για να κάθονται στα επίσημα στους αγώνες της, να πηγαίνουν ταξίδια με το τσάρτερ, να δεξιώνονται τους παράγοντες των άλλων ομοσπονδιών, στο πλαίσιο των αγώνων της και όλα αυτά τα, εξόχως, τουριστικά!

Κατά τα άλλα, με τελευταία απόδειξη την καταγγελία του Πογέτ, η Εθνική είναι απροστάτευτη, λόγω ανικανότητας της ΕΠΟ. Να αναφέρουμε τη γκάφα με τις κάρτες στον αγώνα με το Γιβραλτάρ, όταν ο Πογέτ στερήθηκε τέσσερις παίκτες και παράλληλα τους έμειναν οι κίτρινες, επειδή θεώρησαν ότι τιμωρούνται στις δυο, ενώ αποκορύφωμα αποτελεί ότι δεν μπορούν να βρουν ούτε γήπεδο για να κάνει προπονήσεις η Εθνική και αλλάζει ανάλογα με τον μήνα που συγκεντρώνεται η ομάδα για αγώνες! Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τότε που η Εθνική έφυγε από τον Αγιο Κοσμά έχει προπονηθεί στην Καλλιθέα, στο Περιστέρι, στη Ριζούπολη, μέχρι και στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ! Για τους αγώνες με την Γαλλία και τη Νέα Ζηλανδία χρησιμοποιεί το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ακόμη, η Εθνική κατάντησε να παίζει φιλικό ματς κεκλεισμένων των θυρών με τη Νέα Ζηλανδία στη Ριζούπολη (την Παρασκευή 17/11). Δεν γινόταν να παίξει στην «ΟΠΑΠ Αρένα» για να μην επιβαρυνθεί ο χλοοτάπητας, παρόλα αυτά δεν αντέδρασαν, προτίμησαν να εκτεθούν στην ομοσπονδία της Νέας Ζηλανδίας.

Και ένα ερώτημα: Τόσο δύσκολο είναι να βρουν ένα γραφείο στο Πάρκο Γουδή για τον Πογέτ για να κάνει συσκέψεις με τους συνεργάτες του;

Για όλα αυτά κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Κατά τα άλλα η Εθνική έχει έναν τεχνικό διευθυντή τον Κώστα Κωνσταντινίδη και έναν αθλητικό διευθυντή τον Τάκη Φύσσα!

Διαβάστε επίσης

ΕΠΟ: Χωρίς ίχνος ντροπής

ΕΠΟ: Χωρίς ίχνος ντροπής

Από τον «δικό μας» Γραμμένο στον... εκλεκτό Μάκη Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ. Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, που είχε δηλώσει ότι θα χωριστεί η Ελλάδα στα δυο.