Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To πλάνο του Μαρτίνεθ!

To πλάνο του Μαρτίνεθ!
Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2023 - 13:55

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Λονδίνο, για την «μάχη» με την Γουέστ Χαμ, την Πέμπτη (9/11) το βράδυ (22:00), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Aπόψε, οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι και θέλουν νίκη, ώστε να φτιάξουν και το ευρωπαϊκό τους μέλλον, κλειδώνοντας από απόψε την 3η θέση αλλά και συνολικά για να παίζουν και με… κοντομάνικα εκτός Ελλάδας.

Όσον αφορά στην αποψινή ενδεκάδα του Θρύλου, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να επιλέξει, όπως όλα δείχνουν ένα σύστημα 4-3-3. Κάτι το οποίο έγινε και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει τη μάχη της μεσαίας γραμμής. Και να μην αφήσει χώρους στην αντίπαλη ομάδα.

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Μιας και ο ίδιος, δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Από την άλλη, ίσως η μοναδική αλλαγή που θα υπάρξει. Να είναι ο Στέφαν Γιόβετιτς, αλλά υπάρχει το ενδεχομενο να έχουμε ίσως κάποια έκπληξη με άλλο πρόσωπο στη ενδεκάδα ή στο σχήμα.

Διαβάστε επίσης

Πασχαλάκη, σήκωσε τείχος!

Πασχαλάκη, σήκωσε τείχος!

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού καλείται απόψε να δείξει το απόλυτο ταλέντο του, κρατώντας το «μηδέν» για τον Θρύλο στο London Stadium…