Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γυρίζει, άμεσα, τον διακόπτη!

Γυρίζει, άμεσα, τον διακόπτη!
Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2023 - 11:47

Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν αλλάζει. Ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεχάσει το τι συνέβη την Κυριακή το βράδυ στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Μικρή σημασία έχει αυτό, στην ουσία. Εκεί, ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικότερο ρόστερ. Και όλα θα κριθούν, ξανά, από τον Θρύλο. Πριν φτάσουμε εκεί, όμως, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία μεγάλη, όσο και σπουδαία πρόκληση!

Η Πέμπτη είναι πολύ πιο κοντά, από την Κυριακή που έχει άλλη μια δύσκολη εκτός αποστολή. Η Πέμπτη προέχει. Η Πέμπτη επείγει. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για μια μεγάλη αναμέτρηση και θα παίξει το όνομά του, την ιστορία του, ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ελληνικό ποδόσφαιρο! Απέναντι στην Γουέστ Χαμ, έχει μία πολύ δύσκολη «μάχη», η οποία θα χρειαστεί απόλυτη προσήλωση, τρομερή ενέργεια, ψυχολογία.

Αυτό το τελευταίο κομμάτι, είναι εκείνο, επάνω στο οποίο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πρέπει να δουλέψει ΑΜΕΣΑ! Δίχως χρονοτριβή. Ο Ολυμπιακός οφείλει να αφήσει άμεσα πίσω του τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, να «γυρίσει τον διακόπτη» και να επικεντρωθεί στην ομάδα του Μόγιες. Ο αγώνας στο London Stadium θα χρειαστεί εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Και από εκείνον με τον ΠΑΟΚ, αλλά και από εκείνον της προσεχούς Κυριακής, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ολυμπιακός πρέπει, λοιπόν, άμεσα να στρέψει το ενδιαφέρον του εκεί. Στο Λονδίνο. Όπου μεταβαίνει αύριο, Τετάρτη. Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση, από τα ματς της Super League 1 και ο Ολυμπιακός, με πρωτεργάτη τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, πρέπει άμεσα να μπει σε mood… Ευρώπης!

Διαβάστε επίσης

Μιλάει ο Ροντίνει!

Μιλάει ο Ροντίνει!

Με Μαρτίνεθ και τον Βραζιλιάνο μπακ η συνέντευξη Τύπου... Δείτε το πρόγραμμα ενόψει Γουέστ Χαμ...