Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H γη πολύ μικρή για να σ'αφήσω...

H γη πολύ μικρή για να σ'αφήσω...
Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2023 - 11:02

Ο κόσμος του Θρύλου είναι παντού και πάντα στο πλευρό της ομάδας – όταν τους το επιτρέπουν φυσικά – και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Οι οργανωμένοι του Θρύλου τραγουδούν «όπου κι αν βρίσκεσαι θα ακολουθήσω, η γη πολύ μικρή για να σε αφήσω» και αυτό θα το αποδείξουν και στην Γουέστ Χαμ, όπου αναμένεται να βρεθούν στον Λονδίνο πάνω από 3.500 για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, οι ΓΑΥΡΟΙ λίγες μέρες μετά αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών και στην Τρίπολη για το ματς πρωταθλήματος του Θρύλου με τον Αστέρα.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» συνεχίζουν να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναγνωρίζει την τεράστια προσπάθεια που γίνεται, βλέπει την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα και ανυπομονεί για τη συνέχεια.

Η τεράστια αυτή στήριξη του λαού του Θρύλου, προς την ομάδα αποτελεί και την καλύτερη απάντηση προς όλους εκείνους που έσπευσαν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στους «ερυθρόλευκους».

Ο λαός του Ολυμπιακού ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει, έχει μάτια και βλέπει τον νέο Θρύλο που χτίζεται και για ακόμη μία φορά είναι έτοιμος να αποτελέσει την ασπίδα του συλλόγου.

Πάντα θα ζούμε με ένα όνειρο τρελό. Και δεν θα το βάλουμε κάτω, όσο και αν αργεί.

Διαβάστε επίσης

Γυρίζει, άμεσα, τον διακόπτη!

Γυρίζει, άμεσα, τον διακόπτη!

ΠΑΟΚ… τέλος, για τον Μαρτίνεθ και τους παίκτες! Ο Ολυμπιακός -πρέπει να- κινείται ήδη σε ρυθμό Ευρώπης! Εκεί όπου παίζει… μόνος.